Home / kisah rumah tangga / Dulu orang panggil saya baby tapi sekarang dapat suami lahanat saya jadi Babi

Dulu orang panggil saya baby tapi sekarang dapat suami lahanat saya jadi Babi

Dulu orang panggil saya baby tapi sekarang dapat suami lahanat saya jadi Babi | Salam krt. Tlg hide profile.Baru dpt tahu suami aku dah kawen lain.

video sekadar hiasan

Sebelum dia kawen lain pun, dia jenis melayan gak dan penah la bercinta dgn perempuan lain. Kali ni, aku tak nenangis. Aku relax je.

Takde gunung berapi pun yg meletus. Aku tak tanya pun apa kelebihan perempuan tu dan apa kekurangan aku. Aku diam je. Mgkin dia yg serba salah.

Dia pun ckp kenapa dia kawen lain. Katanya, wife baru dia ni saaangat lemah lembut. Tak pernah tinggikan suara. Tak pernah melawan. Jenis dgr cakap.

Manja. Dia kata itulah ciri ciri gadis idaman dia selama ni. Aku pulak hanya senyum sinis je lepas dgr semua tu. Utk suamiku, aku dah takde air mata.

Selama ni aku yg menanggung keluarga kita. Aku tak dpt bagi kebahagiaan n tak dpt kurangkan beban mak ayah aku pun sbb setiap bulan gaji aku abis utk fmly kita.

Parent aku tanggung aku smpai dpt degree n dpt kerjaya yg bagus. Tp sekupang gaji aku pun tak mampu beri pada parent aku. Selama ini aku yg bersengkang mata jaga anak anak, anak sakit, aku yg tggu di wad.

Kau memancing, kau hepi hepi dgn kawan kawan. Selama ni aku mengadu kat kau tentang mak kau, dan kakak serta adik beradik kau yg suka kutuk aku, fitnah aku, sindir aku sehingga aku hampir sakit mental tapi kau tak penah defend aku.

Selama ni, bila aku bercerita, aku bergurau senda, kau hanya membisu, angguk tidak, geleng pun tidak. Byk lagi sikap kau yg buat aku jd keras, aku memberontak, aku tengking,

aku marah, aku biadap. Hari ini kau memceritakan 1001 kebaikan perempuan lain pd aku. Hahahha. Abg, utk awak…saya dah tak ada air mata. Alhamdulillah abg dpt jodoh yg terbaik.

Abg bahagia, saya pun bahagia. Skrg aku dlm perjuangan menuntut untuk dilepaskan. Bukan mudah. Hehe. Masa ini kaki aku yg baru kluar dari jamban pun kau cium. Melutut mintak ampun maaf.

Kan dah ada wife baru. Kaki hapak aku pun sayang nak tinggal ke.KRT, dlu kan, aku pun lemah lembut juga. Aku saaangat lembut. Cara pertuturan aku, suara aku, kawan kawan zaman sek panggil aku baby tau.

Tapi sejak kawen, aku jadi babi. Apa nak buat. Nasib. Hahahhaha…abg, wife baru awk lembut ye…ok, makan la dia punya lembut tu.hahaha

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!