Home / hiburan / “Dulu kau Tu Jongang, Jangan Lupa Diri Bila Jadi Artis !”- Ayat Padu Terbaik Si Kawan Ini Buat Hairul Azreen..

“Dulu kau Tu Jongang, Jangan Lupa Diri Bila Jadi Artis !”- Ayat Padu Terbaik Si Kawan Ini Buat Hairul Azreen..

 

“Dulu kau Tu Jongang, Jangan Lupa Diri Bila Jadi Artis !”- Ayat Padu Terbaik Si Kawan Ini Buat Hairul Azreen..

Dalam caption yang di share Hairul melalui akaun Ignya,“Kawan saya @muhammadafiqrahman masih simpan lagi gambar ini, sebab dia ckp kalau saya lupa diri dia akan tunjuk gambar ini ,

katanya nya dulu kau tu gigi jongang, jgn lupa asal usul, bila jadi artis !! btw thank you semua wish birthday saya hari ini”.

Semua orang belum tentu boleh merasai bagaimanakah hidup menjadi orang yang di kenali ramai seperti seorang artis. Di laman sosial,semua orang kenal diri kita dengan ada jutaan followers yang sentiasa memandang setiap pergerakan dan juga aktiviti harian.

Apabila masuk ke dalam majlis, ramai yang mahu mengambil gambar dan di beri perhatian dengan macam-macam gaya.

Dari situ, sikap dan diri sendiri mungkin boleh berubah menjadi seorang yang lebih sombong,angkuh dan lupa daratan kerana di puja dan puji oleh ramai orang. Itu yang biasa berlaku pada dalaman seseorang apabila berada di puncak hidup.Betul tak?

Image result for Hairul Azreen

Namun bagi seorang artis ini, di usianya baru mahu masuk awal 30 tahun, dia sudah kecapi banyak hal. Sudah memiliki banyak bisnes yang sukses, mampu untuk menjadi bintang filem dan kini,dia antara artis yang mempunyai ramai followers di Instagram.

Yang nyata,artis tersebut berusaha untuk terus rendah diri dan selalu ingat akan asal-usulnya.Individu tersebut ialah Hairul Azreen!

Bermula dari asal-usul yang biasa-biasa dan mengaku tidak punya pendidikan yang tinggi, itu tidak membuatkan Hairul patah semangat dari terus berusaha keras dalam dunia hiburan.

Kini Hairul sudah menjadi seorang pelakon drama dan filem, mempunyai beberapa buah bisnes seperti menjual produk pemakanan, pakaian, bisnes sewa set lokasi shooting dan menjadi duta pelbagai produk.

Dia juga menikahi wanita yang sangat di cintainya dari zaman muda remaja dan mempunyai anak yang punya jutaan peminat termasuklah kucingnya,Bujibu yang ada lebih dari 1 juta followers.Semuanya nampak sangat hebat!

Bermula sebagai seorang budak lelaki yang kerja di jalanan sebagai pengecat seperti dalam gambar ini, Hairul telah meniti kemuncak hidup yang sangat hebat yang mungkin tidak semua orang boleh kecapi.

Namun ada rakannya menghantar satu mesej kepadanya sempena hari lahirnya baru-baru ini. Ia adalah salinan IC Hairul di zaman dia masih bersekolah.Kata-kata dan nasihat rakannya itu sangat terbaik yang di puji ramai netizen.

Sumber: Kisah Dunia Via Matbawang

SUMBER : cegitucegini

CERITA KEDUA

Semua sedia maklum, Neelofa dan Datuk Hans Isaac pernah bersama suatu masa dahulu. Namun hubungan mereka terputus di tengah jalan lalu masing-masing membawa diri dan haluan sendiri.

Namun baru-baru ini melalui portal Hangat.com, MH ada nampak mereka kongsikan gambar dimana Neelofa dan Hans dikatakan telah makan malam bersama di Genting Hishlands, Pahang.

Amboi bukan main manis lagi senyuman Neelofa ketika bersebelahan dengan Hans.

MH difahamkan mereka baru sahaja selesai menonton konsert penyanyi Hollywood terkenal Joh Legend.

Jika tidak salah, konsert tersebut merupakan Darkness and Light World Tour yang telah diadakan di Arena of Stars di Resort World Genting.

Semua ini dapat dikesan melalui instagram seorang pengacara, model serta sahabat baik kepada Hans apabila memuat naik video di Insta Storiesnya.

Secara tidak langsung telah mengukuhkan dakwaan mereka berdua telah menonton filem tersebut bersama.

Bagaimanapun, sehingga kini baik Neelofa mahupun Hans tidak mengeluarkan apa-apa kenyataan.

Tetapi andai kata benar, why not! Lagipula masing-masing single dan available bukan?

SUMBER : Hangat.com

The post Mereka Di ‘tangkap’ Tonton Persembahan John Legend Bersama, Benarkah Cinta Neelofa & Hans Isaac Berputik Kembali ? appeared first on KRT.

SUMBER: ceritakembor.com

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!