Home / kesihatan / Dr. Siew mendedahkan 8 prosedur kecantikan yang mungkin telah dilakukan oleh isteri bekas Perdana Menteri ke-6 ini.

Dr. Siew mendedahkan 8 prosedur kecantikan yang mungkin telah dilakukan oleh isteri bekas Perdana Menteri ke-6 ini.

Doktor dedahkan 8 prosedur kecantikan Rosmah

Sebut je nama Datin Seri Rosmah Mansor, confirm satu Malaysia kenal dengan isteri bekas Perdana Menteri ke-6 kita ni. Kini dah berusia 67 tahun, kita dapat lihat sedikit perbezaan pada wajah Rosmah jika nak dibandingkan dengan wajahnya dahulu.Bagi menjawab persoalan ramai, Dr. Siew Tuck Wah, seorang doktor kosmetik terkenal dari Singapura ada menulis satuartikel di laman webnya menjelaskan apa yang telah menyebabkan muka Rosmah semakin hari semakin pelik.

 

 

“Muka Rosmah ni memang nightmare. Terlalu hodoh dan menakutkan, dia contoh terbaik untuk menunjukkan hasil pembedahan yang tak sepatutnya terjadi. Anak dia, Azrene Ahmad pun ada cakap yang doktor estetik memang selalu datang kat rumah dorang,” kata Dr. Siew dalam satu entri Facebook.
Sumber: Dr.SiewDalam artikel tu Dr. Siew memuji kecantikan Rosmah dalam gambar yang diambil pada tahun 1998.

Dalam gambar ni dia seorang yang cantik, jauh bezanya dengan rupa dia sekarang.”Rosmah tidak pernah mengaku melakukan sebarang prosedur kecantikan tetapi Dr. Siew sebagai seorang profesional yang arif dalam bidang ini mendedahkan 8 prosedur kecantikan yang mungkin telah dilakukan oleh isteri bekas Perdana Menteri ke-6 ini.

-Filler pada pipi

-Filler pada dagu

-Filler pada nasolabial folds

-Botox pada dahi

-Botox pada kedutan mata

-Implan pembedahan pada hidung

-Pembedahan brow lift

-Hairspray diguna berlebihan

Kalau korang tak sure nasolabial folds tu apa, ada orang panggil smile lines. Bila kita senyum garis tepi mulut kita akan muncul.Mak aih banyaknya prosedur yang dia buat. Dalam Islam, pembedahan kosmetik adalah diharamkan kecuali atas sebab-sebab munasabah kerana mengubah ciptaan Tuhan.

Sumber : https://lobakmerah.com/doktor-dedah-8-prosedur-kecantikan-rosmah/

respon fb

Fu’ad Fadzil Bila masa agaknya nak minta maaf pada org yg tak kenal rapat ngan kita ek? Dah tukar kerjaya ke dr resepi ke pakar mengumpat? Agak2 lah kalau marah tu. Bulan baik buatlah sedaya upaya tukar kpd akhlak yg baik.

Cendana Dewi Baik share resipi min….orang yang share dapat pahala dan manafaat, yang baca pun dapat jugak..kan senang nak kumpul pahala tu di bulan2 puasa ni… elakkanlah post apa2 yang nak mengajak orang membawang…

Salha Tan hellooo min mana resipi cara kampung… orang bila bulan ramadhan merebut2 kumpul pahala kao tidak lagi giat buat dosa free yee… xbgun sahur ke tadi..-langitbiru

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!