Home / kisah / dia ada hubungan songsang dengan tomboy itu… Alasan nya adalah sebab dia tension-isteri

dia ada hubungan songsang dengan tomboy itu… Alasan nya adalah sebab dia tension-isteri

 

Wife aku dari mula masuk hostel tu tinggal seorang ja dalam bilik itu Selepas 2 mnggu lepas tu ada 1 tomboy masuk d tempatkan sebilik dengan wife aku…

Salam min. Hide profil.. Aku kerja di ipoh dan duduk di sini.. Awal tahun depan baru dapat tukar pergi kerja di penang.. Wife aku pula dapat di penang bermula jan 2018 aritu. Tinggl d hostel (rumah taman 2 tingkat) company dia. Dalam hostel itu semua perempuan..

Wife aku dari mula masuk hostel tu tinggal seorang ja dalam bilik itu Selepas 2 mnggu lepas tu ada 1 tomboy masuk d tempatkan sebilik dengan wife aku… Mula2 aku ok je… Tapi semakin hari aku tengok wife aku ini caring sangat dengan tomboy itu… Siap berwasap2 lama2 bila balik bercuti d ipoh… Aku mula fikir bukan2 tapi bila d tanya dia cakap xade pape…

Kami boleh d katakan selalu bertengkar pasal kes tomboy ni je… Xde isu lain pun.. Wife aku dah mula hilang hormat pada aku bila setiap kali bertengkar perkataan bodoh, babi, kepala bapa, dan macam2 lagi akan di maki nya pada ku… Dia asyik cakap aku terlalu kongkong, cmburu buta, dan negetif thinkiing pada dia…

Bagi aku memang aku patut cemburu sebab yang dia rapat tu adalah tomboy… Tomboy yang dah ada awek. Bkn tomboy biasa2… Tomboy yg ada awek ni bermakna tomboy yang ada nafsu pada perempuan…

Sampi lah 1 hari aku bagitau dia yang aku ada buat spy whatsapp pada hp dia dan aku tau semua actvt mereka… Lepas tu baru dia mengaku yang dia ada hubungan songsang dengan tomboy itu… Alasan nya adalah sebab dia tension dengan aku yang selalu gaduh… Sedangkan aku bergaduh pun sbab aku nak jarak atau elakkan dari dia dengan tomboy itu… Sekarang aku buntu apa harus ku teruskan atau tinggalkan dia Sebab aku tak nmpk dia dah insaf..

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!