Home / semasa / Datuk Aliff Syukri Kecewa Pekerja ‘Paling Baik’ Curi Duit Serta Perabot!

Datuk Aliff Syukri Kecewa Pekerja ‘Paling Baik’ Curi Duit Serta Perabot!

‘Tak Tahu Kenapa Dalam Dunia Ni, Banyak Orang Yang Tikam Kita Daripada Belakang’- Datuk Aliff Syukri Kecewa Pekerja ‘Paling Baik’ Curi Duit Serta Perabot!Usahawan kosmetik terkenal, Dato Aliff Syukri memang sudah dikenali dengan watak kecohnya yang tidak boleh dikawal. Ramai juga yang mengecam dan ramai juga suka dengan keletahnya.

 

 

Kes curi yang berlaku di dalam rumah Datuk Aliff bukan lagi perkara luar biasa. Sebelum ini pernah juga beberapa orang pekerjanya yang mencuri duitnya. Aduhai, kesian sungguh kan?Baru-baru ini kes kecurian duit ini terjadi lagi dan membuatkan pengasas kosmetik dengan slogan ‘Terlajak Laris’ ini merasa sangat kecewa dengan ujian yang menimpanya.

Menerusi video itu, Datuk Aliff mendedahkan kalau individu yang mencuri duitnya ini adalah orang gajinya yang dipercayai selama ini.Tambahnya lagi, jumlah duit yang dicuri dikatakan puluhan ribu! Alamak banyak betul tu Datuk! Terkhianati, itulah perasaannya sekarang ini apabila pekerja yang dijaga selama ini mencuri duitnya.

Datuk Aliff juga akui kalau kebelakangan ini dia merasa serabut dan tidak tahu untuk buat apa, oleh itu dia jarang-jarang mengemaskini IG dengan video-video terbarunya.Nampak baik tapi hakikatnya dia yang paling jahat..

 

Berikutan luahan hatinya yang agak sedih itu, ramai pengikut yang memujuk dan menyuruh Datuk Aliff untuk bersabar. Netizen juga punya rasa belas kasihan dengan penyanyi lagu ‘Abang Nak Tegur’ ni..Jangan show sangat kekayaan, ujian Allah jugak niSabar jela DatoMungkin bukan rezeki kitaBerbalik pada Allah, semua ada hikmah

Sumber: KisahDunia via SoyaLemon.org

respon fb

Syasya Eiyaen Nk menunjuk ke apew..itu rezeki dia.melayu ni syka sangt dwngki bila ada melayu kaya raya.mula la kata takbur la..menunjuk la.tu hasil peluh dia.kwrja keras dia.bukan dia mkn duit dr rakyat pun.yg bibik dia mencuri mmg salah.mencuri takbkira sikit ke banyak mmg salah.

Siti Nur Atikah duit hile mkin la x prasan..x kn prabut hile x prasan gok g mno..x hbis2 dgn kes curi jh bibik2 dio nih..agok2 brapo drama ag plop ni..lpas ni tbik plop bbik curi kreto dio..🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Syasya Eiyaen Nk menunjuk ke apew..itu rezeki dia.melayu ni syka sangt dwngki bila ada melayu kaya raya.mula la kata takbur la..menunjuk la.tu hasil peluh dia.kwrja keras dia.bukan dia mkn duit dr rakyat pun.yg bibik dia mencuri mmg salah.mencuri takbkira sikit ke banyak mmg salah.

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!