Home / sedih / dah 9 tahun saya tak berjumpa emak kerna bernikah dengan mualaf-SEDIHNYA

dah 9 tahun saya tak berjumpa emak kerna bernikah dengan mualaf-SEDIHNYA

Salam min..saya nak share sikit ..ni fb kawan min..tolong tutup nama fb dia ye..
saya berkahwin dengar seorg mualaf..famliy saya xsuka..saya berkahwin dengan suami..dah jodoh saya min..sampai ayah dan adik beradik lelaki pulau kan saya..tak bagi borak dengan mak..tak bagi jenguk mak..tapi mak sentiasa doa kan kebahagian saya..suami saya sangat baik min..dari susah tak ada keja..sampai la dia buka perniagan sendiri..dan beli umah dan kereta..makan anak2 saya semua suami tanggung..dan saya tak penah pergi keja.

 

.

hiasan dari google

ape yang saya nak suami belikan..walau pun keluarga saya pulau kan saya sebab saya kahwin seorang mualaf..tapi suami saya jaga saya cuba tunjuk kan dekat famliy saya ..yang dia jaga saya seperti ratu..kami ada bergaduh..biasa la suami isteri..tapi sekejap saje..1 dia akan pujuk saya..atau saya akan pujuk dia..anak2 saay 2 orang lelaki (8tahun)dan perempuan(6tahun)..emak dan adik perempuan sentiasa cl saya tanpa pengetahuan ayah dan adik2 lelaki..dah 9 tahun saya tak penah berjumpa emak saya hanya borak di fon saje..anak2 tak kenal famliy saya ..datuk nenek mereka tak kenal..doa kan la 1 hr..famliy saya akan terbuka hati untuk terima saya dan suami anak2 saya min

komen pembaca krt
Ana Ahmad Allah..kesiannya.patutnya bapak kau bersyukur..anak dia dijaga dgn lebih baik dr dia jaga.patut berterima kasih dgn menantu sbb x menyusahkan anak dia.hari raya balikla walaupun org benci.jgn duduk lama2.pegi kejab cukup..diorg x terima tu diorg punya pasal.lama2 diorg akan malu sendiri

Akana Rika Sentiasa berdoa sis.. Moga dibuka pintu hati ayh sis. Cuba juga beranikan diri balik jumpa ayah sis..kdg2 org tua ni ego dia nk anak pujuk..lgi dh ada cucu ni mna tau lembut hati dia..jgn mengalah sis..mula2 mmg ssh kene tahan hati kalau ayah sis halau atau marah tp jgn putus asa memujuk..inshaAllah niat yang baik akan di permudahkan

Rizal Rodzuan Tu ego bapa awak yg taknak awak kahwin pilihan hati, sedangkan besar pahala awak bimbing sedara baru, malah hidup bahagia. Saya cadangkan awak set dgn adik awak dtg rumah awak mana tau couple dgn adik kpd suami awak pula. Lps tu set dgn adik n ibu awak pi shopping complex sekali ternampak awak sekeluarga yg bahagia. Lps tu suruh mak awak tarbiah ayah awak ckp ikut je ckp suami wpun suami salah.

Rohani Suliman Walau marah cam ne ayah pun,harap puan ttap cuba gak utk balik jumpe…mgkin2@3 kali dia tak bg masuk umah..mna tau balik kali k4 puan dbenarkan masuk…sblm tu perbnykkn doa n solat2 sunat utk lembutkn hati ayh puan..

Lyidya Chendang Mualaf pun manusia juga klu dah jodoh…parent saya bercerai dan mak saya berkawen dgn muslim….kami duduk serumah dgn mak dan ayah tiri yg beragama islam…kami adek beradek semua beragama chatolic sampai hari ni…suami saya budha….syukur sgt2 keluarga saya saling menerima…..jangan putus berdoa sis….semoga suatu hari pintu hati mereka terbuka utk terima suami sis dan anak2….

Puteri Farryyal kalau lah dia tahu betapa besarnya pahala bila kita mngislamkan seseorg tu..pahala menolong mualaf.. bernikah atau bermenantukan mualaf..mesti dia akn jga ibarat menatang minyak yg penuh..hmm..sedih sngt
PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!