Home / perkongsian ilmu / Cuepacscare.. Kalau tak tau, wajiblah ambil tau.. PENJAWAT AWAM

Cuepacscare.. Kalau tak tau, wajiblah ambil tau.. PENJAWAT AWAM

PENJAWAT AWAM JGN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI😍

Mari2 tuan puan dengar ini cerita.. Saya tak pasti rakan2 tau@tidak mengenai Cuepacscare.. Kalau tak tau, wajiblah ambil tau.. Saya telah melanggan medical card cuepacscare pada Jun 2017.. Harganya? Tersangatlah murah iaitu RM85 sebulan untuk saya, suami dan anak2(bilangan anak tidak terhad). – Pd sy, RM85 cover satu family sgtlah berpatutan😘

 

Saya juga mempunyai medical card agensi lain (***) iaitu RM150 seorg/sbln. Untuk sy, suami dan 2anak, medical card shj RM600 sebulan(boleh bayar duit kereta bulanan kot)..
Kebiasaan jika admit ward, sy gunakan medical card (***) satu lgi ni.. Jika bil hosptal dalam RM5,000 , saya kena bayar juga dlm RM500 iaitu 10% drpd bil..

Tetapi baru-baru ni sy masuk wad dan guna medical card CuepacsCare, Bil hospital saya RM4ribu lebih dan sy hanya perlu byr RM72 shj utk yuran pendaftaran.. kos selebihnya cuepacscare bayar..sy rasa wow😵 berbaloi betul ambil cuepacscare.. Tapi ada limit utk setiap admission, dia cover 20k dan dlm setahun 60k shj maksimum.. Okla kan setakat demam2 kes2 kecil anak masuk wad, nak selesa masuk swasta.. so apa lagi, langganlah cuepacscare.. kalau anak uols ramai 7@8org ke, suami isteri tetap cuma byr RM85 shj sebulan…
Untuk penjawat awam negeri Johor lagi beruntung sbb separuh lg dpt subsidi drpd kerajaan..maknanya byr RM42.50 shj sebulan..

Kalau x tau nak langgan mcmana, uols pegi je laman web cuepacscare.. download borang penyertaan, isi dan pos@email pd mereka.. Then, tak lama tu dpt kad mcm kt gmbr ni👇🏻.. Bila tempoh dh matang, kalau sakit tak nak pegi hosptl kerajaan.. Satu family (suami, isteri dan anak2)bolehla guna kad ni utk admit hospital swasta yg selesa mcm hotel 5
Rafidah Rahmat
Santy Juing saya sendiri pernah guna..anak operate tonsil di hospital swasta..kos dalam 6k++ saya tak keluar seposen pun..bulan2 hanya bayar RM85 utk 1 family dia cover..jimat dan berbaloiii

Catherin Matthew Selain dr dowload.. Ade tak mana mana pjbt kita bolwh dpt borg ni..

Cik Muda Najiha Fauziah Pa dh hilang tag kak gee..xblh bc..tq kak..ada tfikir nk cr yg murah2 utk ank..tak pnh tahu yg ini..tq tag kak
PERHATIAN

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!