Home / semasa / Cerita misteri belakang tabir Najib Razak dan Rosmah Mansor

Cerita misteri belakang tabir Najib Razak dan Rosmah Mansor

Cerita misteri belakang tabir Najib Razak dan Rosmah Mansor

👉 Melihat video terbaru reaksi Najib Razak dan Rosmah Mansor yg dirakam dirumahnya di Jalan Langgak Duta apabila sepasukan polis dari Jabatan Jenayah Komersial Bukit Aman memang menakutkan dan memang penuh misteri. Patutlah para wartawan dilarang untuk menghampiri rumah bekas PM tersebut apatah lagi utk merakam video apa yg terjadi di dlm rumah tersebut.

 

 

👉 Rakyat tertanya-tanya kenapa pihak polis mengambil masa berjam-jam untuk mengeledah rumah Najib bagi mencari bahan bukti yg mungkin telah disembunyikan dan boleh dikaitkan dgn 1MDB. Rupa-rupanya mmg keras dan byk benda misteri yg pihak polis kena lalui sepanjang berada di dlm rumah tersebut.

👉 Setelah melalui pelbagai dugaan dan perkara ‘ misteri ‘ yg berlaku dlm rumah bekas PM tersebut. Tidak dijumpai apa-apa dokumen yg boleh dikaitkan dgn 1MDB. Pihak polis hanya mengambil barang-barang mewah yg dikatakan bernilai ratusan ribu dan ada juga yg dikatakan mencecah jutaan ringgit telah pun berjaya disita. Sebuah lagi kotak misteri tidak berjaya dibuka oleh pihak polis kerana dikatakan kuncinya telah pun hilang 20 tahun yg lalu.

👉 Pada pukul 9.00 mlm tadi. Kelihatan begitu ramai pihak polis yg dikatakan lebih dari 200 org telah pun berada di dlm dan luar Pavilion Residence yg terletak bersebelahan dgn Shopping Complex Pavilion, Jalan Raja Chulan, Bukit Bintang. Amat mengejutkan wang tunai yg terlalu byk telah disimpan di kediaman milik keluarga Najib di Blok A dan Blok B. Pihak polis juga berjaya mengambil mesin kira wang dari kondominium mewah tersebut

👉 Mengikut sumber yg terpaksa dirahsiakan, dipercayai segala bukti dokumen 1MDB yg telah berada ditangan Najib sebelum ini berjaya dihapuskan pada pagi 10hb Mei 2018.

👉 Akhir kata sofia minta pada rakyat Malaysia kerana tidak boleh menceritakan kisah belakang tabir apa yg berlaku sepanjang serbuan pihak polis berada di kediaman Najib Razak di Jalan Langgak Duta. Sofia juga telah pun berjanji pada pihak yg mengirimkan video ini agar tidak menghebahkan video tersebut pada pihak wartawan mahupun org ramai kerana kesannya amat membahaya sekali.

👉 Yang pasti kisah Najib Razak dan Rosmah Mansor ini memang penuh misteri, sangat menakutkan dan penuh debaran…..

Panaaaassssss……..

Sharifah Sofia Syed Rashid

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!