Home / sosial (page 3)

sosial

Video : tindakan lelaki sotong pada pelajar perempuan dalam tandas ini sangat melampau!

Video : tindakan lelaki sotong pada pelajar perempuan dalam tandas ini sangat melampau!

Video : tindakan lelaki sotong pada pelajar perempuan dalam tandas ini sangat melampau!| SATU rakaman video memaparkan seorang lelaki ‘kunyit’ menampar bertubi-tubi seorang pelajar perempuan kini tersebar meluas di laman sosial. Menerusi klip video tersebut, gadis yang lengkap berpakaian sekolah itu dimaki dengan kata-kata kesat dan kemudian ditampar berkali-kali oleh …

Read More »

Dah ratah di tinggalkan tepi jalan

Dah ratah di tinggalkan tepi jalan

Dah ratah di tinggalkan tepi jalan  | KUALA TERENGGANU – Tindakan berani seorang remaja perempuan berjumpa dengan kenalan lelaki yang hanya dikenali melalui telefon berakhir detik hitam apabila dia dirogol, dalam kejadian Ahad lalu. Bagaimanapun, mangsa berusia 14 tahun itu bernasib baik apabila diselamatkan seorang lelaki yang menjumpainya ketika dia …

Read More »

Video 5EK5 kanak-kanak perempuan mangsa Pedohilia tular

Video 5EK5 kanak-kanak perempuan mangsa Pedohilia tular

Video 5EK5 kanak-kanak perempuan mangsa Pedohilia tular | Bagi yang terlepas pandang pliss copy dan share benda ni. Puak2 pendo ni betul2 gila. Mereka cuba halang.dari kegiatan mereka diketahui semua. Sbb tu fb auni Dan asyikin dah hilang… Pliss jgn pandang remeh.org2 gila ni ada di persekitaran kita. Buat pengetahuan …

Read More »

Video : tengah ‘bersedap’ belakang bangunan tiba-tiba kena sound

Video : tengah 'bersedap' belakang bangunan tiba-tiba kena sound

Video : tengah ‘bersedap’ belakang bangunan tiba-tiba kena sound | Tahukah anda bahwa melakukan ringan-ringan atau perbuatan takk senonoh boleh di kenakan tindakan undang-undang? Jadi kalau dah tak tahan sangat kahwin sahajalah tak payah buat aksi berahi depan orang ramai. menurut portal utusan mereka yang melakukan perbuatan tak senonoh boleh …

Read More »

Gadis berusia 17 tahun DIR0G0L oleh pembantu jururawat dalam hospital

Gadis berusia 17 tahun DIR0G0L oleh pembantu jururawat dalam hospital

Gadis berusia 17 tahun DIR0G0L oleh pembantu jururawat dalam hospital | RATUSAN orang mengamuk dan menyerbu sebuah hospital di India selepas berita seorang gadis malang diperkosa ketika dirawat di Unit Kawalan Rapi (ICU) menjadi tular baru-baru ini. Kemarahan warga setempat turut memuncak sehinggakan polis yang menjaga di hospital yang terletak …

Read More »

Suka tengok bini Threesome dengan ‘jantan’ lain – 11 printscreen bukti Malaysia semakin parah!

Suka tengok bini Threesome dengan 'jantan' lain - 11 printscreen bukti Malaysia semakin parah!

Suka tengok bini Threesome dengan ‘jantan’ lain – 11 printscreen bukti Malaysia semakin parah! | Semalam tular berkaitan media bongkarkan Aktiviti ‘Kongsi Pasangan’ sehingga mendapat kecaman teruk oleh netizen. Namun belum pun habis isu tersebut, kini ramai sumber memberi maklumat kepada www.terungrangi.ml mengatakan aktiviti sebegitu sebenarnya memang wujud dan memang …

Read More »