Home / sedih

sedih

bayi 25 hari maut gara-gara mak mentua suap nasi lembik-ALLAHU(kisah benar)

assalaimualaikum..sekadar perkongsian peristiwa yang terjdi pada diri sendiri…tanggal 20april..saya selamat melahirkan anak secara czer sebab baby dah tertelan najis..20 hari duk diwad dan on antibiotik..saya berpantang di rumah mertua.pada awalnya semua berjalan lancar walaupun sakit tetap gagah ulang alik ke hospital untuk susukan anak..husben janji lepas anak kua ward nak …

Read More »

dah 9 tahun saya tak berjumpa emak kerna bernikah dengan mualaf-SEDIHNYA

Salam min..saya nak share sikit ..ni fb kawan min..tolong tutup nama fb dia ye.. saya berkahwin dengar seorg mualaf..famliy saya xsuka..saya berkahwin dengan suami..dah jodoh saya min..sampai ayah dan adik beradik lelaki pulau kan saya..tak bagi borak dengan mak..tak bagi jenguk mak..tapi mak sentiasa doa kan kebahagian saya..suami saya sangat …

Read More »

PPKK BIJAK BISTARI MELAKA…tolong ambik tindakan pada guru tersebut

Ni kejadian kat melaka.Tengok apa dier buat pd anak2 tu.Sebagai mak ayah aku juga rase sedih anak2 diperlakukan sebegini rupa…kau sepak..tonyoh kepala..tarik telinga..hempas..anak sundal kau ye!!! Musibat alam kau.Aku pernah buat report pd kau dlu tahun 2013.. video hiasan saja MAAF VIDEO SEBENAR TAK DAPAT DIVIDEOKAN KERNA TERLALU EMOSI BUAT …

Read More »

Bagi Makan Keropok Lekor Pada Bayi 4 Bulan????

Bagi Makan Kropok Lekor Pada Bayi 4 Bulan Teringat masa ada kenduri kat kampung, makcik-makcik pakcik-pakcik semua ada. Macam biasa la rehat-rehat sembang-sembang sambil minum petang makan keropok lekor pisang goreng.Bila ada baby ni, biasa la memang ramai yang nak pegang, nak main, nak agah nak dukung, macam-macam lagi lah. …

Read More »

Hajat hadiahkan ibu al-Quran tak kesampaian apabila maut dalam kemalangan

“Innalillahiwainnailaihirojiun…. Allahummaghfirlahu, warhamhu wa’afihi wa’fuanhu….””SALAM TAKZIAH BUAT KELUARGA ARWAH…” ■UPDATE■ Hajat hadiahkan ibu al-Quran tak kesampaian…HAJAT dua beradik menyerahkan senaskah al-Quran yang dibeli mereka selepas dipesan ibu tidak kesampaian apabila maut dalam kemalangan membabitkan sebuah motosikal dan bas ketika ingin pulang ke rumah di Taman Serai Wangi, Padang Serai, Sungai …

Read More »

Kerana basikal buruk,nenek tua maut terkena tumbukan padu oleh mat PET

TAIPING: Tidak cukup dengan menyamun sebuah basikal tua, seorang lelaki tergamak menumbuk bahagian leher seorang wanita warga emas sehingga menyebabkannya tersungkur ke atas jalan lalu maut beberapa jam kemudian.Dalam kejadian sekitar jam 5.48 petang Selasa itu, Yeong Lean Yoong, 72 tahun, dalam perjalanan pulang sambil menyorong basikalnya.     hiasan …

Read More »

dia ceraikan saya sebab pakai lipstik sebab utama kami bercerai-suami kuat cemburu

mohon hide prof saya… saya just nak berkongsi kisah…ex husb saya seorang yang sangat2 cemburu..dia ceraikam saya..sebab saya.pakai lipstik..saya bersabar lagi..hinggakan satu hari..leher saya jadi kayap..bila garu2,jadi merah..saya pon letak bedak sejuk..ada patut dia tuduh saya sorok love bite..tuduh saya menyedap dengan jantan lain..bila saya keluar berkeja..balik lewat..(hujan,terpaksa behenti tepi …

Read More »
error: Content is protected !!