Home / sedih

sedih

9 PERKARA SEORANG AYAH TAK PERNAH BERITAHU KITA-sedih

9 PERKARA SEORANG AYAH TAK PERNAH BERITAHU KITA Berikut adalah beberapa perkara yang tak pernah ayah beritahu kita, walaupun mereka dalam keadaan susah sekalipun. 1. AYAH TAK CUKUP DUIT   Setiap bulan, mereka akan memikirkan keperluan rumah, keperluan dapur, anak-anak, isteri, dan akhir sekali barulah keperluan mereka. Kita mungkin tak …

Read More »

bayi 25 hari maut gara-gara mak mentua suap nasi lembik-ALLAHU(kisah benar)

assalaimualaikum..sekadar perkongsian peristiwa yang terjdi pada diri sendiri…tanggal 20april..saya selamat melahirkan anak secara czer sebab baby dah tertelan najis..20 hari duk diwad dan on antibiotik..saya berpantang di rumah mertua.pada awalnya semua berjalan lancar walaupun sakit tetap gagah ulang alik ke hospital untuk susukan anak..husben janji lepas anak kua ward nak …

Read More »

dah 9 tahun saya tak berjumpa emak kerna bernikah dengan mualaf-SEDIHNYA

Salam min..saya nak share sikit ..ni fb kawan min..tolong tutup nama fb dia ye.. saya berkahwin dengar seorg mualaf..famliy saya xsuka..saya berkahwin dengan suami..dah jodoh saya min..sampai ayah dan adik beradik lelaki pulau kan saya..tak bagi borak dengan mak..tak bagi jenguk mak..tapi mak sentiasa doa kan kebahagian saya..suami saya sangat …

Read More »

PPKK BIJAK BISTARI MELAKA…tolong ambik tindakan pada guru tersebut

Ni kejadian kat melaka.Tengok apa dier buat pd anak2 tu.Sebagai mak ayah aku juga rase sedih anak2 diperlakukan sebegini rupa…kau sepak..tonyoh kepala..tarik telinga..hempas..anak sundal kau ye!!! Musibat alam kau.Aku pernah buat report pd kau dlu tahun 2013.. video hiasan saja MAAF VIDEO SEBENAR TAK DAPAT DIVIDEOKAN KERNA TERLALU EMOSI BUAT …

Read More »

Bagi Makan Keropok Lekor Pada Bayi 4 Bulan????

Bagi Makan Kropok Lekor Pada Bayi 4 Bulan Teringat masa ada kenduri kat kampung, makcik-makcik pakcik-pakcik semua ada. Macam biasa la rehat-rehat sembang-sembang sambil minum petang makan keropok lekor pisang goreng.Bila ada baby ni, biasa la memang ramai yang nak pegang, nak main, nak agah nak dukung, macam-macam lagi lah. …

Read More »

Hajat hadiahkan ibu al-Quran tak kesampaian apabila maut dalam kemalangan

“Innalillahiwainnailaihirojiun…. Allahummaghfirlahu, warhamhu wa’afihi wa’fuanhu….””SALAM TAKZIAH BUAT KELUARGA ARWAH…” ■UPDATE■ Hajat hadiahkan ibu al-Quran tak kesampaian…HAJAT dua beradik menyerahkan senaskah al-Quran yang dibeli mereka selepas dipesan ibu tidak kesampaian apabila maut dalam kemalangan membabitkan sebuah motosikal dan bas ketika ingin pulang ke rumah di Taman Serai Wangi, Padang Serai, Sungai …

Read More »
error: Content is protected !!