Home / kisah rumah tangga (page 30)

kisah rumah tangga

Pelik! Setiap kali kami ‘bersama’ saya pakai kondom tetapi isteri saya hamil, rupa-rupanya dia ‘makan luar’ dengan jantan lain

Pelik! Setiap kali kami 'bersama' saya pakai kondom tetapi isteri saya hamil, rupa-rupanya dia 'makan luar' dengan jantan lain

Pelik! Setiap kali kami ‘bersama’ saya pakai kondom tetapi isteri saya hamil, rupa-rupanya dia ‘makan luar’ dengan jantan lain | Suami sangka isteri hamil sebab kondom bocor ketika bersetubuh tapi rupa-rupanya isteri hamil sebab….Astagfirullah Hal-azim! Meremang bulu roma kami baca. Kondom adalah salah satu alat untuk pencegah kehamilan yang sering …

Read More »

Allah takdirkan saya melihat gambar-gambar bogelnya, video-video lucah dengan aksi ghairahnya. Dikirimkan kepada teman lelakinya.

Saya terjumpa smartphone itu tanpa sengaja. Tiada security lock, justeru mudah saja saya meneliti kandungannya. Jantung berdegup laju. Hati penuh debar. Satu persatu chatnya saya baca. Semua video dan gambarnya saya lihat dengan mata berkaca. Allahu Rabbi. Luluh hati ini! “Mujur umi yang jumpa handphone ni! Kalau orang lain jumpa …

Read More »

Tak Tahan Nafsu Buas Suami, Kerap Lakukan Aksi Pelik Ketika Bersama

  Hubungan kelamin yang keterlaluan tidak menjamin kebahagiaan apabila seorang wanita mendakwa tidak tahan nafsu ‘buas’ suami sendiri yang sering memaksanya untuk melakukan aksi pelik ketika bersetubuh dalam satu kejadian, baru-baru ini. Menurut sumber berkata, dalam kejadian yang tidak dinyatakan lokasi dan masa itu jelas menyaksikan penderitaan yang dialami oleh …

Read More »

“Selepas berkahwin, isteri sering masuk dan berkurung diri dalam bilik seorang diri, rupa-rupanya…”

“Selepas berkahwin, isteri sering masuk dan berkurung diri dalam bilik seorang diri, rupa-rupanya…” – Setelah diperiksa, si suami terkejut beruk tengok apa yang isterinya buat… December 27, 2017 Selepas itu, aku nekad mahu berubah, tinggalkan duniawi (game je pun haha!) cari kerja, ubah life style, tak berkurung sangat dan berdoa …

Read More »

Kerana Taksub MLM, Isteri diceraikan anak pula ditinggalkan tapi lihat kifarah yang berlaku kepada suami tak guna ini!

Kerana Taksub MLM, Isteri diceraikan anak pula ditinggalkan tapi lihat kifarah yang berlaku kepada suami tak guna ini!

Pernahkah anda terlibat atau melakukan perniagaan MLM?. MLM ialah perniagaan yang dipanggil bahasa mudah difahami Multi Level Marketing atau bahasa melayu selalunya di panggil meeting larut Malam. Biasanya ia dijanjikan dengan pulangan wang berganda dan keuntungan yang tak masuk akal. Jadi tak hairanlah mengapa ramai orang terjebak dengan MLM ini. …

Read More »

Penderitaan Isteri Menjadi Pemuas Nafsu Adik-Adik Suaminya

Penderitaan Isteri Menjadi Pemuas Nafsu Adik-Adik Suaminya

Hal ini terjadi terutamanya di wilayah utara India, di daerah Baghpat, hanya sekitar dua jam dari kota metropolitan New Delhi. Munni, wanita pertengahan 40-an yang mengisahkan penderitaannya menjadi seorang isteri kepada seorang suami sekaligus pemuas nafsu adik-adik suaminya. “Suami saya dan orang tuanya memberitahu, saya harus membahagikan diri saya (melayan) …

Read More »
error: Content is protected !!