Home / kesihatan (page 2)

kesihatan

CERAGEM – SATU PENIPUAN TERANCANG-PW Community

CERAGEM – SATU PENIPUAN TERANCANG 1. Kami dapat this info dah lama, tapi asyik delay untuk publish sebab ada issue lain menjelma. 2. Maklumat ini dikongsi oleh bekas pengurus Ceragem. 3. Target Ceragem ialah warga emas. 4. Center Ceragem sengaja dibuka di tingkat dua supaya warga tua yang uzur berdepan …

Read More »

inilah 9 jenis keputihan dan tanda-tanda penyakit setiap keputihan tersebut yang wanita tak pernah ambil tahu!

inilah 9 jenis keputihan dan tanda-tanda penyakit setiap keputihan tersebut yang wanita tak pernah ambil tahu!

inilah 9 jenis keputihan dan tanda-tanda penyakit setiap keputihan tersebut yang wanita tak pernah ambil tahu!  | Tanda-tanda penyakit akibat daripada keputihan boleh diamati menerusi ciri dan warna lelehan yang keluar apabila keputihan berlaku. Namun, perlu diketahui bahawa bukan semua lelehan yang keluar itu merupakan tanda penyakit. Dalam kebanyakan kes, …

Read More »

8 produk kosmetik terbaru yang disahkan beracun dan merbahaya kepada wanita

8 produk kosmetik terbaru yang disahkan beracun dan merbahaya kepada wanita

8 produk kosmetik terbaru yang disahkan beracun dan merbahaya kepada wanita  | Orang Awam dinasihatkan untuk mengelak daripada membeli dan menggunakan produk kosmetik seperti tersenarai di bawah. Produk-produk tersebut telah didapati mengandungi bahan larangan, termasuk racun berjadual yang tidak dibenarkan dalam produk kosmetik. Penggunaan produk kosmetik yang dicampurpalsu dengan bahan …

Read More »

Coklat yang cukup popular di kalangan kanak kanak ini sebenarnya pernah diharamkan penjualan di Amerika Syarikat. Mengapa?

Mengapakah Coklat Ini Diharamkan di Amerika Syarikat? Tapi Tidak Di Malaysia [ISU] Mengapakah Coklat Ini Diharamkan di Amerika Syarikat? Coklat yang cukup popular di kalangan kanak kanak ini sebenarnya pernah diharamkan penjualan di Amerika Syarikat. Mengapa? . Coklat Kinder Joy Nama asal coklat Kinder Joy ini adalah ‘Kinder Surprise’ dan …

Read More »

(3 gambar ) Abah aku meninggal sebab inilah!

3 gambar Abah aku meninggal sebab inilah!

(3 gambar ) Abah aku meninggal sebab inilah!  | Diambil dari: nurssabrinaaa ” Abah aku meninggal sebab cancer lidah & of course sebab rokok. Siksa dia menahan sakit kita tengok pun nangis. Goodluck untuk smoker yang bakal menghidap kesakitan2 yang berkaitan. Ni lidah yang lepas kena operation. And tube tu …

Read More »
error: Content is protected !!