Home / kisah rumah tangga / bila keluar pasti adik suami akan berpegangan tangan dengan abangnya HABIS saya?

bila keluar pasti adik suami akan berpegangan tangan dengan abangnya HABIS saya?

Ni kisah sepupu saya min.. dia mintak saya tanye pendapat..

Adik ipar die ni dah umo 18.. tapi suke duk atas riba suami sepupu saya ni.. kadang2 bile suami sepupu tengok tv, adik die boleh pegi baring atas riba suami sepupu.. si suami die ni pulak, takde nak mengelak or tegur perangai adik die tu. Kadang2 kalau berjalan sekeluarga, adik die cepat2 pegang lengan suami sepupu bile suami die berjalan dengan die..

 

 

video hiasan

Mak mentua die pun suke je bile tengok situasi macam tu.. katenye, manje sangat adik dengan abang.. tapi bile suami die tengok tv berdua dengan sepupu saya tu.. mak mentua die cakap, kalau nak peluk, peluk dalam bilik.. bile sepupu duk sembang dalam bilik dengan suami, adik die akan masuk dan nak join sekali sembang..

Pasal barang tu pulak, ape barang suami die beli, jam ke, handphone ke, baju ke.. adik die akan mintak.. walaupun pada awalnye, suami die beli untuk isteri..
Bile sepupu saya mintak dengan suami dia, suami dia cakap bialah dia guna.. nanti dia dah taknak guna, dia pulangkan lah balik..
Isteri die ni x cakap ape2, tapi tiap2 hari meluah kat saya..
Isteri die cakap, bile die suruh suami die tegur adik die tu suami die akan marah kan die..

Bile sepupu saya merajuk or menangis, suami dia x pernah pujuk.. tapi kalau adik die yang merajuk suami pujuk macam pujuk gf..

Begitulah lebih kurang kisah die min..
Fathul Hana Redzuan Yg aku paham kat sini. Suami mggatal dgn adik sendiri, bini (sepupu ko) terabai. Dia lebihkan adik dia. One word, haram J utk adik dia. Tak guna. Dah abg dah kawin ko gatal bulu ganggu privasi abg sndiri dh kenapa

Bunga Sakura Pening aku bc dn nak paham tt ni. Adik Dah umo 18 tp dok wat gaya serupa baby dia ingt dia kecik lg? Kot ye pun nak beriba bagai agak2 la. Nak bg jeles ke bini abg pn agak2 jg. Yg si mak pun tahu x anak dara ko tu dah 18, ade ke plk suoh msuk peluk dlm blik. Mmg la dorg halal adik badik tp zmn skrg ni ko kena pikir skit. Kang msuk blik bkn peluk je dpt ha naya kang..Masa tu jgn nk salahkan org lain xtgur. Bnda ni slagi blh elak kita elak la. Sguhpun halal adik badik, pgai tu biar semenggah skit.

Ann Zraan Adoii pening lalat hakak baca. Ermm situasi ni kes adik beradik ka ? Adik kandung perempuan berduan/bermanjaan dengan abang kandung ? Kalau diorang dua beradik kandung tak haram kalau adik dia nak buat macam tu. Tapi dah melainkan umo dia dah 18 dan terencat akal benda ni tak jadi apa sebab yela terencat akal dia tak sedar apa dia buat. Kalau sepupu awak rasa tak selesa dan sudah tegur suami dia tapi suami dia marahkan dia balik , suruh ja sepupu jangan rapat . Benda macam ni suami dia yang kena ambik peranan . Tapi kalau dah dua2 terencat ermm redha ja lahh . Kami dekat disini boleh bagi pendapat ja tapi kalau nak lebih arif mohon la pergi pejabat agama usulkan masalah ni takpun carilah ustaz/ustazah untuk jalan penyelesaian.

Farhana Hafiz Kau punye kes kn???????xpe…knp xpndah duduk asing..kna ada gap…antara adik dan abg…ada btas nya….salah cara mk mntua tu. Yg laki awak..awak mrajuk pon xnk dpujuk nya..dia xsayg
awak.ke…hmmm tumbuk je muka org mcm tu

krt

PERHATIAN

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!