Home / kisah rumah tangga / Baru kawen 3 bulan dah berani jerut isteri!!! Sekarang di balai baru setel report. Mati kau!! Celaka punya jantan!!

Baru kawen 3 bulan dah berani jerut isteri!!! Sekarang di balai baru setel report. Mati kau!! Celaka punya jantan!!

Baru kawen 3 bulan dah berani jerut isteri!!! Sekarang di balai baru setel report. Mati kau!! Celaka punya jantan!!Ini kisah adik saya…. Sedih min dia buat adik saya mcm batang kayu, di sepak terajang, di jerut leher, tarik rambut sampai tercabut. Muka badan semua lebam!

 

 

sekadar hiasan video ni

3 bulan kawen ini hasilnya… Allah, berikan balasan secukupnya pada manusia durjana ini… X sanggup tgk adik mcm ni. 😢
Doakan urusan kami di permudahkan, semoga adik saya kuat jalani kehidupan dia… Usia 24 tahun kena mcm ni… Baru nak kenal erti rumahtangga. 😭
Minta siarkan kisah ini, agar jantan ke larat di luar sana tak akan sewenangnya hancurkan hidup kami sebagai isteri.
*Jantan keparat

respon fb

Zurina Ibrahim Alhamdulillah syukur dengan nikmat yg Allah bagi, masih bahagia bersama keluarga tersayang sedangkan insan lain trauma dgn kehidupan berumahtangga. 😥☹️

Semoga Allah sentiasa melindungi mereka yg teraniaya.

Isteri untuk di iktiraf, bukan untuk melampiaskan amarah.!!

Larra Arrisya Kepada semua Isteri2 yang dianiaya, jangan takut untuk memberitahu hal ini kepada keluarga… Supaya anda mendapat bantuan dan perlindungan sewajarnya…..

Sampai bile anda nak jadi mangsa kekejaman suami?! Atau, anda nak balik ke rumah keluarga anda sebagai mayat?!

Pikir2kan dan renung2kan.. selamat beramal..

Dillailah Othman Alhamdulillah…TT pls stay protect adik u.support mentally and emosionally. Dia mesti tgh jiwa koyak.May Allah ease everythings. JUST JANGAN NANTI TARIK REPORT SEBAB KESIAN ATAU DIRAYU OK.

Nur Iliani Nor Azman Uishhh… Ni betol sejenis BABI.. mohon nasihatkn adik awk supaye x tarik police report sbb kekonon masih syg.. Bia die terima hukuman.. In fact, die x layak pon dpt suami mcm ni.. Sy doakan adik awk pulih dr trauma & bertemu jodoh yg jauh lebih baik..

Mimie Love Majeroi apa kau ingat kau dah menikah.kau dah bayar mas kawen..kau dah bg hantaran..kau boleh buat ank org sesuka hati.beraya kau dlm sana..jantan cm ni x layak jd suami..menyusahkan hidup org.

 

Hafiq Shamsuddin First amik report dr doktor n simpan baik2…kedua buat repot polis…seterusnya akan ke mahkamah..

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!