Home / kesihatan / bapak yang sangat xbertanggungjawab.. Dukung anak sambil hisap rokok, berkepul2 asap rokok die hembus..

bapak yang sangat xbertanggungjawab.. Dukung anak sambil hisap rokok, berkepul2 asap rokok die hembus..

Seorg bapak yang sangat xbertanggungjawab.. Dukung anak sambil hisap rokok, berkepul2 asap rokok die hembus.. Anak die rasenye baru setahun lebih kot.. Da la merokok dlm kawasan klinik pastu anak die 3 4 kali aku dgr batuk2.. Aku tgh ade patient, mmg nk keluar tegur die tpi die da blah.. Xtau ar ayah die ni mmg xde pendedahan psl bahaya asap rokok ni semue ke atau die mmg xde otak.. Terkejut gk aku tgk ayah bt mcm tu kat anak sendiri..

Org mcmni jnis x reti bahasa…x blh di tegur…x blh dibwk bbincang…mmg jnis prangai ngalahkn babi…bru ari kamis lps bgaduh kt kdai mkn psl rokok…kite tegur elok2…”bang..klau boleh jgn isap rokok kt cni”…aku tegur smbil senyum….bkn nye smbil mngaruk…meja mkn kt ctu rapat2…Iman pn ade skali…alih2 kite lak nk disepak…nk dilempang…ape dia ingat aku ni tunggul kayu…sebatang kara kt dunia…

sesuka ati nk sepak….blh lak suh kite g mkn kt mcd@kepsi…eeehhhh…abih kt ctu dia je blh mkn…beballl…tolak ansur ckit la ble nmpk ade bdk kck kt sblh meja ko…ini x…nk tnjuk ko pnye ego yg mlangit…bini kt sblh x angkat muka…malu giler gamaknye dpt laki prangai cmtu kot…si jantan ni mngaruk pnye la lama…dr stat kene tegur…(sbl oder mknan)…smpai dh abih mkn x brenti2 mulut ckp nk sepak…nk lempang aku…lps abih mkn…dia bantai mrokok 2das….konon nk nganjing la tu…lantak ko la nk jd anjing ke babi…ko pnye pasalllll….elok lak ptg tu angin x mghala ke arah kami…x trbau pn asapnye…

🙊🙊pagi2 dh mngomel🤪🤪
Sorryyyy😜

respon fb

Azliza Ali BABI TU….celaka betul…
Kat area rumah saya ada jiran suka merokok kat tepi rumah…habis asap masuk rumah..kuat pulak baunya…saya bengang lah..terus saya sembur spray ridset kat kawasan dia merokok..habis sebotol pun tak pe..tau pulak dia lari…tak buat dah pastu…

Haslina Masni Memang jenis lahanat org yg suka merokok kat tempat awam ni. Kita pun pantang sgt kalau tgk jenis yg sesuka hati merokok kt restoran @ tmpt terbuka.

Sarah Hasamdin lenkali akak kuar henpon amek video. cakap lah dh cakap elok2 ni nak ugut2 sy. cakap bukan apa bang ni protection kalo jd kes polis. kompom tros telan rokok nan sebatang tu

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!