Home / kisah rumah tangga / Bapa mertua selalu masukkan jari & jilat kemaluan saya ketika suami outstation – Isteri

Bapa mertua selalu masukkan jari & jilat kemaluan saya ketika suami outstation – Isteri

Bapa mertua selalu masukkan jari & jilat kemaluan saya ketika suami outstation - Isteri
Bapa mertua selalu masukkan jari & jilat kemaluan saya ketika suami outstation – Isteri

Bapa mertua selalu masukkan jari & jilat kemaluan saya ketika suami outstation – Isteri | seorang wanita berstatus isteri telah meluahkan rasa tidak selesa dan kecewa di sebuah page KRT beliau mendakwa tak tahan nafus pelik bapa mertuanya  berikut luahan yang patut anda baca

Asalamualaukum admin dan warga krt. Saya terpaksa guna acc fake admin. Sebab saya malu sangat.

Saya dicabul oleh bapaq mertua saya, saya xde anak suami selalu outstation,saya anak yatim piatu.. suami xnak pindah atas alasan nak jaga ayahnya.. ayahnya dah umur 50 lebih. Dia masukkan jari dia kemaluan saya dan menjilat kemaluan saya.

Dia ugut kalau saya bongkar, dia akan bunuh suami saya., saya nak lapor polis tapi saya tak berani keluar rumah kerana suami x benarkan saya keluar. Saya orang kampung yang sekarang duduk dibandar.

Apa perlu saya buat.. saya rasa nak bunuh orang tua tersebut tapi saya x berani.. sqya nak meluah dengan kawan2. Tapi malu dan takut.. tlg saya..?

kes isteri dijadikan hamba nafsu bapa mertua bukanlah kes yang pertama kami kongsikan sebuah lagi kisah benar

ISTERI SERING DICABUL BAPA MERTUA

Saya cuma nak minta pendapat dari semua yang sudi. Saya berumur 23 tahun. Sudah berkahwin hampir satu tahun. Alhamdulillah, suami saya seperti semua para isteri impikan. Baik,lemah lembut, tak pernah berkasar, bertanggungjawab, memahami tapi ada satu hal yang merunsingkan fikiran saya. BAPA MERTUA..

Bapa mertua saya tak seperti bapa mertua yang lain. Berkali-kali saya dicabul. Erti kata lain diganggu seksual. Saya tinggal bersama keluarga suami. Pernah saya suarakan hal ini pada ibu mertua tapi pekara ini diminta untk didiamkan atas dasar menjaga hubungan kekeluargaan. Saya turut kehendaknya. Saya maafkan. Saya terima. Saya masih mampu menghulur senyuman walau hati saya luka, atas dasar menjaga hubungan kekeluargaan itu. Tapi, bapa mertua masih melakukan perkara yang sama lagi dan lagi. Hati saya cukup sakit..

Saya jenis tak pandai mengadu satu hari saya nekad mencerita hal tersebut pada suami. Suami hanya mampu alirkan air mata dan berkata “apa yg boleh saya buat? Dia ayah saya” sebagai isteri saya tak sanggup biar airmata itu terusan mengalir. Saya tenangkan dia dengan berkata “takpa, Allah ada” walau gelora dalam dada saya hanya Allah yang tahu betapa hancurnya kepercayaan saya dan saya merasa si suami bukan tempat yang tepat untuk saya berlindung.

Seperti biasa, hari-hari yang mendatang saya lalui dengan senyuman. Tapi, sekarang saya tak mampu lagi. Jiwa saya penuh dengan perasaan yang bercampur baur. Marah, kecewa, benci, sayang, penat. Semua tu saya tanam dalam hati sekarang. Demi Allah.

Sekarang saya tak sanggup lagi pandang muka bapa mertua saya. Apa yang saya nampak hanya kedayusan si suami dan bertambahlah amarah dihati. Saya tak sanggup berdepan dengan ibu mertua sebab saya rasa seolah sayalah yang menjadi perosak rumah tangga dia dan bapa mertua. Saya manusia biasa..

kadang sebagai isteri, hati ini persoalkan tentang hak dan lindungan si suami buat saya. Semua yang saya lihat seolah kepuraan belaka termasuk sikap ibu mertua. Berdosa ke saya menghindar diri dari bapa mertua saya? Berdosa ke saya berterus terang pada ibu mertua dan si suami? Berdosa ke saya menyuarakan hak sebgai isteri dan sekarang segala yang berlaku membunuh keikhlasan saya sebagai menantu..

Saya mampu ketawa tapi dalam hati penuh dengan rasa kecewa terhadap suami dan bertambah luka saat saya melihat mereka ketawa seolah tiada apa yang berlaku. Apa yang saya faham tentang si suami, mungkin dia sayangkan keluarganya. Saya redha asalkan si suami tenang..

Saya mohon pendapat dari kalian semua agar saya dan suami dapat atasi masalah ini dengan baik. Ketahuilah saya juga manu

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!