Home / sedih / awak dah pergi saya baru niat nak surprise kan awak tapi saya pulak yang dapat surprise..

awak dah pergi saya baru niat nak surprise kan awak tapi saya pulak yang dapat surprise..

saya terkilan kerana tak sempat masakan awak kari kambing yang awak minta awak dah pergi saya baru niat nk surprise kan awak tapi saya pulak yang dapat surprise..

 

 

buatmu suami yang dirindui sayang,.sepanjang perkahwinan kita awak layan saya sempurna sangat.. awak lelaki yang penyayang, ambil berat, tahu menghrgai saya sbagai suri hati awak.. kita jalani hidup dengan gelak tawa, gurau senda.. awak tak prnah tinggalkan saya walaupn nak keluar hanya 100 meter dari rumah awak tetap akan bawa saya.. awak sangat smpurna untuk saya.. awak tak pernah nak mengeluh dengan karenah saya.. tapi sayang kenapa awak pergi sekelip mata cepat sangat kan awak dah janji yang awak tak akan tinggalkan saya..

kenapa awak tinggalkan saya??sayang sejak awak tak ada saya jalani hdup sndiri terasa kosong terasa ada sesuatu yang hilang.. awak pergi saat saya hadiahkan awak hadiah yang terlalu berharga yang kita tunggu selama ni.. lama saya tunggu saat nak bagi awak hadiah ni.. nie amanah allah swt untuk kita kan sayang tapi tak smpat kita nak rasa nikmat tggu saat kelahiran awak dah pergi.. saya seorang je merasa.. betul sayang awak cakap bila salah satu dari kita tak ada kita akan rasa kehilangan dan tu yang saya rasa saat ni.. saya terkilan sayang tak sempat masakan awak kari kambing yang awak minta awak dah pergi saya baru niat nk surprise kan awak tapi saya plak yang dapat surprise..

sayang raya dah dekat makin dekat makin terasa kehilangan.. macam mana saya nak kuat sedangkan awak tak pernah ajar saya untuk berdikari untuk hidup tanpa awak disisi untuk buat sesuatu tanpa awak.. sayang kehilangan ni cukup terasa buat saya awak pergi sekelip mata.. masih terbayang lagi senyuman awak masih terbayang gurau awak.. masih terdengar awak twnya tahun nie tema raya apa kan.. masih terdengar awak ajak beli barang baby sebab awak pling bhgia bila tahu saya prgnant.. tahun ni raya saya sunyi sangat sayang sebab tak ade dah awak.. dah tak dpat selfie raya dengan awak.. puasa tahun nie tak dapat ke bazar dengan awak tak dapat shoping raya dengan awak..

sayang kalau dapat pusing balik waktu saya nak hargai setiap saat dengan awak saya tak nak awak jauh dari saya walau seinci.. saya nak dengar suara awak setiap saat.. tapi tak apa sayang saya akan selalu doakan awak selalu ingat awak dan saya janji akan jaga anak kita sebaik mungkin macam awak selalu pesan jaga sebaik mungkin selalu baca al quran awak pernah ckap kan nak beli radio mengaji sebab nak anak dalam kandungan dengar tapi tak sempat sayang.. anak kita lahir tanpa awak nanti sayang tanpa dapat tengok muka ayah tanpa dapat dengar suara ayah tanpa dengar ayah azan.. sayang walau awak tak ada depan saya dah tapi awak selalu dalam hati saya.. terima kasih bagi saya merasa jadi seorg ibu dan terima kasih sebab bagi saya rasa kasih sayang awak dan trima kasih jadi suami yang tbaik untuk saya..kerinduan nie hanya mampu ditangisi..selamat hari raya sayang .salam sayang

Kisah rumah tangga

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!