Home / kisah / anak tiri bawa balik kekasih bersedudukan,,suami salahkan saya tak pandai jaga anak

anak tiri bawa balik kekasih bersedudukan,,suami salahkan saya tak pandai jaga anak

Assalam min…tolong hide ye min… Saya seorang isteri kepada seorang dude beranak tiga… Perkhawinan kami belum sampai setahun min… Tapi kami selalu selisih faham… Kami pernah bergaduh besar… Si suami salahkan saya tidak terima anak² dia dengan ikhlas… Hampir nak berpisah tapi saya mengalah sebab saya sayangkan dia… Saya tidak pernah langsung memburukkan anak² dia depan keluarga saya min..

.

video hiasan

 

Dan baru² nie saya gaduh lagi min… Tapi bukan masalah daripada saya dan suami… Berpunca daripada anak si suami yang membawa teman wanita nya duduk serumah dengan kami min… Saya tidak setuju… Hampir sebulan dia serumah dengan kami, saya sabar min saya diamkan… Tapi bila saya terdengar anak si suami menjerit marah² menengking teman wanitanya kerana mengemas rumah saya… “Yang awak rajin² sangat kenape? Bukan rumah awaklah tak payah rajin sangat, duduk dalam!!!” dengan suara yang bengis…

Saya terasa min sebagai tuan rumah ye saya terase ibarat saya langsung tidak mengemas rumah saya, sedangkan baru hari tu laa teman wanitanya menolong saya mengemas min… Saya terus cakap dengan teman wanitanya “raya dah dekat, tak terasa nak balik rumah ibu sendiri ke?!” saya cakap tanpa perasaan… Tapi anak suami langsung tak terima die memarahi dan menengking saya min… Dan bercakap saya nie perempuan tak guna… Bile saya beritahu suami, suami saya langsung tidak cakap apa² die buat seolah² takde ape yang terjadi…

Langsung tak ada na defends atau menasihati anaknya… Salah saya ke min… Setiap kali terjadi selisih faham suami selalu tuduh saya langsung tidak terima anak² dia… Sedangkan selama ini ape yang saya terase mengenai anak² die saya pendam sedalam² nye sebab nak jaga hati dia… Tapi die langsung tidak berperasaan… Dan dia ade berkata die hendak hidup macam dulu sebelum khawin dengan saya… Hendak solo semula… Saya tidak tahu ape patut saya buat… Pengorbanan saya mungkin sia² kan min… Saya bertahan sebab sayangkan die, susah macam mana pun dia saya sabar… Family larang khawin dulu pun saya pujuk family khawinkan kami sebab sayangkan die…

Tapi sia² kot min huhuhu… Salah saya ke min semue nie terjadi, tak cukup lagi ke min pengorbanan saya selame nie…??! Ape sebenarnye yang lelaki mahu terutama sekali single dad yang anaknya ikut dia… Ape yang die harapkan daripada perkhawinan yang baru… Saya rase giveup min serius giveup sangat… Tapi saya sayangkan die min… Sayangkan perkhawinan kami… Tapi saya tidak tahu ape yang suami saya fikir… Ape patut saya buat min… Perlukah saya undur diri min…😔😔

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!