Home / kisah rumah tangga / anak kandung 8 orang suami ade penyakit diabetis yang tinggi NAK nikah JANDA pula

anak kandung 8 orang suami ade penyakit diabetis yang tinggi NAK nikah JANDA pula

Assalamualaikum admin
Hide profile saya…saya cuma dapat pertahan kan umah tangga selama 24 tahun..saya mohon fasakh bila suami yang tiada kemampuan beristri lebih dari satu berhasrat tuk menambah kouta nya..dengan anak seramai 8 suami ade penyakit diabtis yang tinggi..tak pernah suami nak memikir panjang ape kesudahan pada masa depan anak2..masa nya cuma kerja dan kerja..tak de masa tuk anak2..kul 10 kluar keja.
Balik subuh pagi…jarang dapat jumpa anak2

 

hiasan

Tapi banyak masa dengan isteri orang yang di gantung tak bertali.
Dalam 5 tahun hubungan terlarang yang saya tau..saya bagi masa tuk suami memikir kan..sama ade nak meneruskan hasrat atau membetul kan hasrat nya.
Suami tak pernah nak berubah
Saya ambil keputusn minta fasakh..

tak mmpu nak bertahan lagi..akhir nya dah 4 tahun saya mmbesr kan anak2 tanpa suami…sekarang saya bahagia hidup sendiri..tapi anak2 yang menjadi mangsa..nafkah anak2 dh mula terabai
Tk ikut arahn mahkamah ..ikut suka je nk bg berapa..kdg 200 ..kdg 300..sewa umh pn 600..tk.lepas kan..sangup bela dan besar kan ank2 tiri seramai.3 org lg
Sedng kan ank sdiri terabai hidup hati dan perasaan.

 

respon fb

Norizan Abdkadir Xpalh beralah l h,,,yng pnting awak dh bahgia,,,,jgn tambah kn masalh diri,,,,tinggal terus,,,awak kata somi ade pnyakit,,,,esoklusa,,tulat,,biar wife barunya jaga dia,,,kifarah tu ade,,,,awak senan g senanglh bersama anakanak,,,,

 

Aisah Rahim Bersabarlah,setiap anak ada rezekinya.biarkanlah ex suami dengan jalannya…Allah ada bersama orang teraniaya.
Eqasya Jaa xpela..apa yg ex husband bg,trima
laa…yg pntg awak da lpas dr seksaan menahan air mata..

Faizatul Shima Mohd Faudzi Moga jumpa jln keluar yg baik2

Aini Kembar pergi mahkamah buat tuntutan nafkah..
tu hak anak² awak..
PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!