Home / kisah rumah tangga / aku tak sanggup bila lelaki tu jamah tubuh ex wife aku bila mereka kahwin nanti…GILA TALAK

aku tak sanggup bila lelaki tu jamah tubuh ex wife aku bila mereka kahwin nanti…GILA TALAK

– [ ] Salam min..aku nak minta pendapat…kisahnya aku ni dah kwin kali ke2…aku ceraikan isteri pertama semata2 nk bersama isteri muda ni…tapi baru2 ni aku dpt tahu ex wife aku dah ada penganti aku. Orgnya lagi muda..kerja engineer…handsome orangnya…aku dah mula nak ex wife aku semula..aku tak sanggup bila lelaki tu jamah tubuh ex wife aku bila mereka khwin nti…aku ingat tak ada org nk kan dia min…rupanya aku silap dan lelaki tu serba serbi lebih dari aku…tlg aku mcm mana aku nk dptkan semula bkas isteri.

P/s: ni kisah mber rapat aku min, dia mntak tlg siarkan di KRT…nk mntk pendapat warga krt. Terima kasih.

respon fb

Firdaus Shakirin Bila ada depan mata, tak dihargai…bila dah nak jadi milik org lain, mula nk gila talak…sbb tu Allah kata, Dia akan menggantikan dengan yg LEBIH BAIK lagi bila kita kehilangan sesuatu ataupun seseorang…kwn awk tak mampu utk membahagiakan isteri dia, maka berlapang dada lah bila org lain nak membahagiakan ex dia…smua org layak utk bahagia kan…
Nurilham Iman Itulah manusia..masa dpn mata xtahu nk hargai..snggup buang semata2 nk yg lain..pastu bila org lain nk ambik apa yg dia dh buang pandai plk meroyan..rasakn padan muka kwn kau tu…mmg ex bini dia tu lyak dpt yg lbh baik dr dia..

Cik Puan Comel So ladies bila kena cerai jena tinggal just redha jangan trkenang2 kisah syg cinta pengorbanan..sedih2..move on je msti Allah bagi yang jauh lebih baik.

Puan Zuera Pink Padan muka kau.. Kau ingat kau hebat sangat, ceraikan bini kau untuk nikah lagi satu.. Rupanya ex wife kau lagi hebat, dapat pengganti engineer dan lagi bagus dari kau.. Jangan ganngu ex wife kau.. Biarkan dia bahagia..

Nur Az Dulu campak,,ko xsggup die dsntuh org lain,,hbis dlu ko ingt die sggup ko dk bkepit ngn lain,,pmpuan nie skli die mlgkah jgn hrap die nk menoleh,,ko buang die ko cri lain,,ko rse ape die rse,,allah swt nie maha adil,,skrng ko rse laa ape die rse dlu,,bla brg lama buruk ko buang ko cri brg baru,,npe dlu ko xbaiki je brg lama sblum ko nk bli baru,,ko tgk,,die dpt lg baik dri ko,,ingt pmpuan nie skli die menoleh die xkn bpaling blik dh,,jd ko jdi kn laa iktibar,,aku doakan ex wife ko bhgia,,1 lg jgn plak ko campak wife ko yg skrng plak smta2 nk cri yg bru plak ye,,,

Merlysa Ali lelaki x guna hanya tau menghargai bila dah kehilangan. sbnrnya kau bkn nak sgt pun kat EX WIFE kau tu, tp lbh kpd kau dengki kan janda kau dpt someone yg JAUH LEBIH BAIK dari kau. Kau rasa tercabar bila dia bahagia dgn org lain. Wife kalau dpt tau laki dia ada pompuan lain, kau xkan nmpk da bini kau yg mula2 kau kenal dulu. The only choice is move on. 😉
PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!