Home / kisah rumah tangga / aku ada anak luar nikah,mak jaga sudah 2 tahun tidak balik..suami larang-KAU KEJAM

aku ada anak luar nikah,mak jaga sudah 2 tahun tidak balik..suami larang-KAU KEJAM

Assalamualaikum..sy dah kahwin 2 tahun lebih..sebelum kahwin dgn suami sy dah ada anak luar nikah yg sekarang tingal dengan mak saya.. saya juga merahsiakn hal ini dari mertua saya.. sebelum berkahwin suami sy menerima anak saya itu..tapi lepas kahwin lama2 suami saya xambik tahu langsung..saya sedih sangat terasa buat keputusan yang salah.. saya kesian kan anak sy yang berpisah dari sy disebabkan saya terpaksa ikut suami..sehinga kini dh hampir 2 tahun lebih saya pendam..rahsiakan hal ini dari mertua..

 

sekadar hiasan

tiap2 hari sy xrasa tenang..teringatkan anak kt kampung.saya juga terkilan bila suami pernah cakap ank saya itu bukan tangungjawad dia sedangkan saya xberkerja sebab saya ada anak bersama dia.. saya jaga anak itu..ibu dan ayah saya orang susah..sy sedih bila ank saya xcukup makan pakai.. bila bergaduh pasal ni..dia cakap dia benci anak sy.. alahu..masalah tu xselesai lagi timbul plak perangai suami sy yang xsuka balik kampung saya..xmesra dengan ibu dan ayah saya.. selalu nak saya ikutkan cakap dia jer.. saya tersiksa min.

Saya xtahu nak buat macam mana. Saya rasa macam nak berpisah dengan dia tapi saya pikirkan ank saya gn dia sebab dia pernah cakap dia akan ambk anak itu lau saya bercerai dengan dia.. saya sedih dengan sikap dia yang xfikirkn orang lain terutama family saya.. family saya selalu call tya nak balik bila..nape xbalik..xingat anak ke..padahal rumah kami xjauh pom..sejam setengah dah sampai…

. sekarang ni bila saya ingat balik macam2 pernah dia kata kat saya dulu2..hati saya ni dah makin tawar..dah xda rasa sayang..sebab saya berfikir kalau suatu hari nanti kalau saya teruskan jugak hubungan ni..saya akan hilang keluarga saya dan anak..bila mak ayh saya sakit saya xdpt blik wlpom sekejap tgk diorang dengan alasan dia kerja dan kalau sy nak balik sendiri dengan bas..dia.xbagi takut anak dia kena panas..kcik lgi la.xselesa naik bas..padahal anak dh 1 tahun 6 bulan.. dia cuma pkir saya dengan anak dia jer..

saya pom dah rasa nak gila duk dalam rumah ni . Dia ingat dengan bagi saya duit..barang kemas boleh membahgiakan saya..boleh buat saya lupa siapa saya sebelum ini.. saya cuma inginkan dia terima saya dan family saya seandanya..bertolak ansur dan faham keadaan saya..saya juga ada hati.. hati saya sakit sangat..menyesal berkahwin.tahun ni dah kali ke 3 sy beraya gn family dia dulu. Bulan puasa ni.sy.xbalik berbuka gan family saya.. apa harus saya lakukan untuk buat dia sedar.. saya juga pernah berfikir untuk lari bwak anak dari dia..bia dia rasa apa yg saya rasa.. saya juga pernah terfikir nak bagitahu mak dia yg saya ada anak..bia huru hara.. sekarang ni dia buat apa pom tuk saya..saya dah hilang rasa sayang tu kat dia..

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!