Home / sosial / adik ipar berusia 20an suka tidur dengan pakcik dia yang berumur 50an.pakcik tu xkahwin lagi

adik ipar berusia 20an suka tidur dengan pakcik dia yang berumur 50an.pakcik tu xkahwin lagi

salam warga krt..tolong hide profile sy ye.sy ada adik ipar berusia 20an dan belasan thun.adik ipar yang 20an tu suka tidur dengan pakcik dia yang berumur 50an.pakcik dia tu xkahwin lagi.adik ipar saya yang belasan tahun tu seorang autisme suka tidur dengan abg dia yang no 3.

 

sekadar gambar hiasan

yang hairan adik ipar saya umr 20an tu belajar sekolah agama lepas tu ambik degree kos syariah(lebih kurang macam tu la).penampilan dia bertdung labuh macam ustazah tapi mustahil dia xtahu wanita yang dah baligh tidak digalakkan tidur dengan pakcik sendiri.saya dah bagithu suami saya tapi suami saya takut untuk menyuarakan pendapat..maaf ye klau ada ayat yg berbelit2 sikit.jangan kecam saya ye

 

respon fb

Song Onim Circle Awak saja yg tegur…sekurang2 nya bahagian awak dah terlepas kalau dia x nak ikut…. Anak umur 7 tahun pun kita disuruh utk asingkan tempat tidur, apatah lagi masing2 dah tahu nafsu itu apa

Hakim Hakimi Hurmm… Blaja ilmu agama klu tak amal pn tkguna…. Awak tegur la depa tu….pakcik tu pn dh kenapa….. Tua sj…. Otak lembu… Yg tua tula nafsu melampau….. Mencegah lbh baik dr mengubati….

Rahayu Ibrahim Klu xde org yg berani bersuara, x slh awak menegurnye.. Dgn cara yg baik lh..

Nor Faizah maigaddd…umor 20thn tido ngan pakcik…anak sendiri umor 9 thun pon dah kita asingkan tido ..tegur baik2 or adu pada org yg lebih tua..xpon ngadu pej agama..mmg xbetul tu..nanti awak dikira subahat

Kama Azizah II Awak takut nak tegur sebab dia lebih berilmu agama dari awak.
Awak takut nak tegur sebab awak org lain dlm rumah tu,
Seelok nya awak bicang dg suami …biar suami tegor,
Kalau suami awak tak tegur,
Kira bersubahat lah kan.
Dan banyak banyak berdoa.

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!