Home / hiburan / 8 gambar wanita yang sangat cantik ini dikatakan isteri ketiga opick

8 gambar wanita yang sangat cantik ini dikatakan isteri ketiga opick

8 gambar isteri ketiga Opick yang sangat cantik
8 gambar isteri ketiga Opick yang sangat cantik

8 gambar wanita yang sangat cantik ini dikatakan isteri ketiga opick | Baru-baru ini heboh di media Indonesia dengan berita yang mengatakan penyanyi lagu ketuhanan, Opick yang baru sahaja kehilangan isteri keduanya rupanya mempunyai isteri yang ketiga bernama Yulia Mochamad.

Meskipun khabar angin itu masih tiada pengesahan dari pihak Opick mahupun Yulia tetapi berdasarkan beberapa laporan media Indonesia, Yulia itu semamangnya mempunyai hubungan atau mengenali Opick dan juga rakan-rakan terdekat Opick.

Seperti gambar yang diambil bersama Derry Sulaiman yang merupakan sahabat baik kepada Opick.

Tapi, pastilah mereka berdua saling kenal jika tidak buat apa Yulia perlu berada disisi Opick sewaktu waktu sukarnya kerana kematian isteri, serta mengiringi jenazah Wulan sehingga ke kubur sewaktu proses pengebumian pada 19 Mac lalu.

Namun, melihat daripada gambar-gambar yang dikongsikan oleh media Indonesia ini, tidak dinafikan yang wanita yang dikatakan merupakan ketiga Opick sejak sebulan yang lalu itu mempunyai rupa paras yang sangat cantik seperti seorang pelakon.

Sekali pandang, kak Lala rasa muka Yulia ini ada iras Joy Revfa pula. Tapi, identiti sebenar wanita bernama Yulia ini masih menjadi rahsia kerana ada yang mengatakan dia merupakan ahli politik di Indonesia kerana dalam salah satu gambarnya, dia berpakaian seperti ahli politik Indonesia.

Malah, ada juga khabar angin mengatakan Yulia sebenarnya adalah seorang usahawan tetapi perniagaan apa yang dijalankannya masih tidak diketahui. Misteri betul wanita bernama Yulia ini, dalam salah satu gambar, Yulia dan Opick dilihat bergambar bersama dua orang tua yang didakwa ibu bapa Yulia.

Semuanya masih menjadi tanda-tanya, kak Lala pun tidak pasti, mungkin boleh jadi mereka hanya sekadar berkawan rapat sahaja, yelah kalau benar sudah berkahwin pasti Opick akan memberitahu media seperti sebelum ini lagipula, tiada apa yang perlu dirahsiakan.

Apapun, kena tunggu sahajalah masanya kelak pasti Opick akan tampil menjelaskan isu itu, sekarang ini mungkin dia perlukan ruang, kena faham dia baru sahaja kehilangan isterinya. Nah, kak Lala belanja beberapa lagi gambar Yulia.

-utaranews.com/helangmerah.com

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!