Home / kisah rumah tangga / isteri orang hantar 4 gambar berahi pada teman lelaki buat anda tak percaya

isteri orang hantar 4 gambar berahi pada teman lelaki buat anda tak percaya

4 gambar isteri orang hantar gambar berahi pada teman lelaki buat anda tak percaya
4 gambar isteri orang hantar gambar berahi pada teman lelaki buat anda tak percaya

4 gambar isteri orang hantar gambar berahi pada teman lelaki buat anda tak percaya | Setiap pasangan yang berkahwin pastinya mahukan kebahagian dalam rumahtangga. Namun adakala perkara tersebut tidak kesampaian di sebabkan pengkianatan pasangan masing-masing.

lumrah kehidupan sejak dari awal lagi syaitan telah bersumpah akan meniupkan rasa sedap dan nikmat kepada benda haram dan rasa tidak sedap pada benda yang halal

jadi tidak mustahil perkara ini berlaku kepada sesiapa sahaja yang mempunyai peluang curang dan melakukan maksiat

menurut blog notawanita.com 9 Punca Yang Membuatkan Wanita Curang. Disebalik tindakan seseorang, pasti ada punca atau penyebab yang membuatkan individu itu bertindak sebegitu. Dalam hal berumahtangga, kecurangan boleh menyebabkan pasangan suami dan isteri bercerai.

Kebiasaannya suami yang kerap curang, tetapi jangan terkejut jika keruntuhan rumahtangga itu berpunca dari si isteri yang curang. Ini tidak mustahil dan banyak kali berlaku.

Apa yang menyebabkan seorang isteri itu sanggup curang terhadap suaminya? Dalam artikel ini Notawanita akan kongsikan 9 sebab yang menjadikan seorang wanita itu curang.

Masalah Kewangan – Masalah kewangan boleh membuatkan perhubungan antara suami dan isteri menjadi tertekan dan seringkali bertengkar. Asal jumpa je gaduh. Ini akan membuatkan si isteri rasa terbeban dan tertekan. Dan tidak mustahil untuknya mencari lelaki lain untuk meluahkan perasaan dan tekanan.

Dendam – Wanita kerap memendam rasa. Perasaan suka memendam ini kerap memakan diri. Seorang wanita pasti akan berasa sedih, marah dan kecewa sekiranya si suami curang kepadanya. Selalunya perasaan ini akan dipendamkan dan lama kelamaan akan bertukar menjadi dendam yang hanya akan terbalas bila dia bertindak untuk curang semata-mata untuk mengenakan si suami.

Tiada Persefahaman – Bila sudah tiada persefahaman antara suami dan isteri, ia pasti akan membuatkan ada hati yang kerap kali terluka. Wanita akan mudah bosan dan akhirnya bertindak mencari tempat untuk mendapat kasih sayang.

Mengisi Kesunyian – Kurang perhatian dan kasih sayang dari suami menjadi antara penyebab utama seorang isteri beralih hati kepada lelaki lain yang lebih memberi perhatian. Kebiasaannya ini kerap terjadi bila si suami lebih mengutamakan kerjaya berbanding isteri.

Nafsu – Bukan lelaki sahaja yang mempunyai nafsu untuk berskandal. Tetapi di sebalik kelembutan seorang isteri, dia juga mempunyai naluri liar yang tersendiri. Biarpun naluri ini kerap tersembunyi, tetapi adakalanya si wanita ini boleh terlalu mengikut nafsu dan mula mencari lelaki lain.

Suami Tidak Menghargai – Apa yang diharapkan oleh seorang isteri hanyalah perhatian, kasih sayang dan penghargaan. Ada segelintir lelaki yang kerap melayan isteri seperti orang gaji. Ini membuatkan seorang wanita berasa tidak dihargai dan mudah jatuh cinta kepada mana-mana lelaki yang dapat memberikan perhatian dan menghargainya.

Ego Seorang Wanita – Bukan lelaki sahaja yang ada ego, seorang isteri juga ada egonya. Bila si suami membandingkan si isteri dengan perempuan lain yang jauh lebih cantik atau lebih hebat, ini akan membuatkan naluri si isteri rasa tercabar dan dia akan cuba membuktikan bahawa di luar sana tetap ada yang meminatinya.

Tiada Kepuasaan Hubungan Intim – Bukan suami sahaja yang mahukan kepuasan ketika hubungan intim, si isteri pun ingin kepuasaan dan kegairahan. Suasana romantis yang tidak bertahan lama dalam alam perkahwinan membuatkan si isteri beralih arah mencari lelaki yang mampu memberikan kepuasan kepadanya.

Hilang kemesraan – Setiap wanita suka dimanja dan dipuji lebih lagi oleh si suami yang amat dicintai. Namun adakalanya para lelaki menganggap hal ini sebagai remeh. Ini akan membuatkan pintu hati si isteri mudah terbuka bila ada lelaki lain yang lebih pandai memanjakannnya.

Biarpun ada 9 Punca Yang Membuatkan Wanita Curang, tidak sepatutnya seorang isteri beralih hati mencari lelaki lain. Jika benar suami mempunyai banyak kekurangan berbanding lelaki lain, jalan yang terbaik adalah cuba ‘memikat’ kembali hati si suami. Mohon petunjuk dari Allah agar rumahtangga dapat kembali bahagia seperti saat pertama akad dilafazkan.-notawanita.com

berikutan itu beberapa keping printscreen menyaksikan isteri orang melakukan perkara terkutuk dengan lelaki lain berikut gambar-gambar dibawah. Namun ada lagi beberapa keping gambar yang tidak dapat kami kongsikan kerana tidak sesuai ditonton peringkat umum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!