Home / kesihatan / Tidak berdaftar dan berbahaya kepada penggguna produk lemonex di serbu KKM

Tidak berdaftar dan berbahaya kepada penggguna produk lemonex di serbu KKM

Tidak berdaftar dan berbahaya kepada penggguna produk lemonex di serbu KKM
Tidak berdaftar dan berbahaya kepada penggguna produk lemonex di serbu KKM

Tidak berdaftar dan berbahaya kepada penggguna produk lemonex di serbu KKM | Ini kisah seller lemonex yang malang. Aku dh kaborrr pasal lemonex dulu, taknak dengar. Degil. Haaa kan dah kena. Disebabkan pihak lemonex tak buat press conference atau buat public statement menyatakan produk diorang spatutnya tak boleh dijual skarang sebab TAK BERDAFTAR, maka seller, agent, stokist yang mana terlibat dalam urusan jual beli lemonex terkena tempias.

Denda 25k bukan sikit woi. Boleh kawen, pegi hanimun kat korea, make love kat paris, branak kat london, dan membesar kat Malaysia Darul Kilo.

Cuba kau mintak 25k kat founder untuk bayar denda aku nak tgok dia bagi ke tak.

Memana seller atau agent atau stokist yang masih jual lemonex sila berhati2 sebelum korang pulak kena warning dengan KKM. Kang ckp “Khairul Yoi kaki fitnah, pelingkup bisnes melayu” pulak. Nah la aku payung surat warning.

I’ve done my part, the choice is yours.
#skuadantikilo
#skuadpenggunabijak

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

antara komen netizen selepas minum lemonex 

Syaf Piqah no wonder lah . tiap kali aku minom lemonex aku sakit terok. 😫 ada yang minom sampai teros gugur. tapi alhamdulillah dahlama tinggal. taktahan die punye sakit macam nak mati. batok pening idong darah bagai. ade yg cerita sampai muntah muntah pengsan bagai. buang toksid katenye

As Jemri Beli sbotol.. Mkn x smpai 2 mggu tetiba sakit kpala xbenti.. Syak mgkin sbb bnda alah ni.. Now dh stop, skit kpala pon dh xde..mhabiskan duit jer.. Jebonex btul!

Eyna Dallina Seumur idup aq x pnh lg bnde2 alah tuk kurus ni… Kdg tringin gak nk rasa sb nmpk mcm sedap, ade apple fiber la, lemonex la, strawberry blablabla…. Yummy3

Sam Shaharani Aku minum dh 3botol.. mmg berat turun.. tp aku makin semput .. mencungap2.. pastu berhenti.. elok je haaa xd pon semput2… bile minum ko berak.. xminum dua hari.. dua hari la kau xberak… huhu

 

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *