Home / kisah rumah tangga / saya buat fake acc untuk pastikan kesetiaan suami tapi malangnya suami memang..

saya buat fake acc untuk pastikan kesetiaan suami tapi malangnya suami memang..

Salam minn 😔😔..sedih sgt rase minn ..slama ni kann suami slalu masuk tido lambat..ingatkan dye nk tgk tv laa..rupenyee dye duk chat ramai pompuan kt fb ..satu hari tu aku rse nkk buat fake acc ..nk tgk dye lyn x ..aq add dye minn ..dye trime ..pastu kan ..aq pure2 la tnye ..

awkk dah kawen ke ..dye mengaku dye dh kawen ..tp dye ckp nk knl sy..sbb bosan ..sbb nkk manje2 ngn sy..mcm mana laa kalau dye thu yg dye chat tu binim dye sndiri ..

slama ni nampak baik sgt..setia sgt..upenyee dpn lain ..blakang mcm syaitan minn ..siap ajak perempuan tu jmpe lagi ..nk kiss2 bagaii ..aallahh ..btol ke ni suami aq..😢😢…terkesan minn .

.sedih sgt ..mohon pendapat akak2 dalam nim bg cadangan ..nk suruh sy trus kan lakonan atau bg tahu dye ??

respon dari krt

Tom N Jerry Hati2 bermain dgn api puan. Takut terbakar jari sendiri.
Klu puan terus menyamar…kemudian dpt tahu dia dah pernah buat yg lebih serius dgn org2 yg dia chatting tu…hati puan boleh terima? Sbb ia akan menghantui hidup puan sehingga ke akhir hayat

Asda Ibrahim Sis, x heran la dgn suami2 yg pndai brlakon dpn wife, suami yg baik.. Hakikatnya add n chat dgn pmpuan lain.. Rmai sgt, pmpuan ni x lyn x mustahil dia akn try pmpuan lainkn… wlupn bkn smua tp rmai yg brprngai mcm suami sis.. Dpn mata pn rmai sis skandal dgn pmpuan lain, x kira pmpuan single @ bini org.. Bkn x fhm apa yg drang nk, sbb naluri llki mmg xkn ckup 1, kcuali llki yg tkot dgn balasan Allah n risiko yg bkal d tggungnya.

Nur Liyana Habib Takyah blakon pegi je tunjuk smua conversation kau dgn dia..nak sakit hati buat ape..dari awal tau tnye je lah terus..ni blakon dah dapat package sakit hati smua..nnt time tnye tu jgn lupe tnye husband kenapa murah sgt diri tu..tak malu eh?hahahhaha

Sya Al-Yahaya Teruskn je berlakon..lps tu jumpa dpn2..jgn lpe bawak sudip ngn kuali….nnt dia taw la langit tu tinggi ke rendah…dah lama xhujan ni..cuaca pon pns je ni..hehehe..

Nor Aziah Macam tu lh lelaki,depan baik ,belakang mcm setan,teruskan je lakonan sis dan kalau dia ajak jumpa,jumpa je biar pecah tembelang dia.

 

Norliza Ali Ramai la status suami org mcm ni…bini2 je x tau. Teruskan lakonan dik..jgn lama sgt nanti dia syak pulak..bila ajak jumpa masatu kantoikan dia…

 

 

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *