Home / sosial / boleh saja bawa boyfriend masuk bilik. Benda ini dah trend lah di Bangi-mangsa

boleh saja bawa boyfriend masuk bilik. Benda ini dah trend lah di Bangi-mangsa

 

BANGI – Seorang gadis yang ingin menyewa rumah sewa mendakwa membawa masuk teman lelaki ke dalam rumah menjadi trend yang biasa di Bangi.

Screenshot yang didedahkan oleh pemilik rumah sewa tersebut mengundang reaksi negatif netizen di laman Facebook.

Gadis yang tidak didedahkan identiti itu pada mulanya bertanya sama ada bolehkah dia membawa teman lelakinya ke bilik. Namun, pemiliknya tidak membenarkan dia berbuat demikian.

Tambahan, gadis itu adalah muslim yang terang-terang bukan mahram.

“Dah terang lagi bukan mahram, tak boleh tinggal serumah. Timbulnya fitnah dan zina nanti. Kang kena kahwin free haa!” katanya.

“Owh, tadi saya ada tanya rumah lain, boleh saja bawa boyfriend masuk bilik. Benda ini dah trend lah di Bangi,” balas gadis itu.

Bimbang bersuhabat melakukan perkara yang berdosa, pemilik rumah itu terpaksa menolak keinginan gadis itu menyewa rumahnya.

“Tak apalah awak. Saya tak ambil penyewa yang ingin bawa lelaki masuk rumah. Jagalah maruah sebagai perempuan,” katanya.

respon fb

Mimi Mahat Woww hebat.. lg hebat dari shah alam.. group umah sewa kt s.alam pun sume ltak syarat “pompuan shj” or “lelaki shj” even ada je tp da terang2 la mmber tu bukan islam… #PompuanTuGiler

Mohd Azahir Mahmood Yer student punya keje.. jaga2 anak tino tu kalu blajar jauh pada fmily.

Iman Bro Iman Bak kate pak menteri
Kalau rumah ade bilik tak guna boleh disewakan kepada siapa2
Mungkin penyewa perempuan ini ada space kosong dlm bilik sewa dia tu
Sebab tu dia sewakan ruang tu kat boi diaa
Kah kah kah

 
Jack Deveny Penyewa pun ada had begini?? Stupid nvr finish… Demokrasi konon, Beta is better..
.
Syam Ahmad Nahh.. Org nk buat maksiat.. Awk pun nk ikot.. Tp silap step.. Mmg mendapat lhaa..

 

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *