Home / sosial / Isap dan gesel – Video reaksi atuk tak tahan tengok patung wanita tanpa pakaian tular!

Isap dan gesel – Video reaksi atuk tak tahan tengok patung wanita tanpa pakaian tular!

Isap dan gesel - Video reaksi atuk tak tahan tengok patung wanita tanpa pakaian tular!
Isap dan gesel – Video reaksi atuk tak tahan tengok patung wanita tanpa pakaian tular!

Isap dan gesel – Video reaksi atuk tak tahan tengok patung wanita tanpa pakaian tular! | sebagai manusia secara fitrahnya dikurniakan akal dan nafsu. Bagi lelaki kelemahannya ialah pada wanita yang berpakaian seksi dan menjolok mata. Itulah sebabnya mengapa islam mewajibkan waj=nita menutup aurat dan tidak mengenakan pakaian ketat supaya tidak berlaku perkara yang tidak diingini.

Bukan sahaja manusia bahkan patung wanita yang tidak berbaju juga membuatkan lelaki terangsang lihat video penuh dibawah. Seorang lelaki warga emas telah melakukan sesuatu yang memalukan di dalam sebuah pasaraya.

jadi kepada peniaga terutamanya tolongla memberikan pakaian patung wanita anda supaya ia tidak terangsang seperti Atuk ini. Ikuti pula balasan wanita yang tidak menutup aurat

Balasan bagi wanita yang enggan menutup Aurat

Assalamualaikum WR.WB.

apa kabar sahabt dakwah semuanya? kiranya di saat yang berbahagia ini, aisyah ingin berbagi sedikit ilmu tentang balasan bagi wanita yang enggan menutup aurat bagi yang sudah tahu saya ingin mengingatkan kembali, bagi yang belom tahu, jom kita berubah menjadi lebih baik. amin.

wanita adalah anugrah terindah yang dihadiyahkan Allah kepada nabi Adam AS. beliau yang merasa kesepian di dalam syurga akhiratnya di ciptakan makhluk terindah allah untuk menjadi istri nabi Adam AS. ialah Siti Hawa. karena pelanggaran yang di lakukan keduanya, akhirat tercampaklah nabi Adam AS dan Hawa kedunia tanpa busana.

kini, Islam telah mencapai masa kejayaannya lewat nabi Muhammad SAW. wanita pun tak luput di merdekakan oleh nabi Muhammad SAW. beliau mengangkat derajat wanita dengan memuliakan wanita- wanita lewat hijabnya. wanita di zaman jahiliyah dulunya hanyalah sampah masyarakat belaka, di perbudak dan di perjualbelikan. oleh karena itu Allah dan nabi kita SAW menyuruh kita para muslimah untuk menutup diri kita dengan Hijab. lantas kenapa sebenarnya wanita hars menutup auratnya? apa keistimewaannya?

1. wanita yang berhijab ialah wanita yang taqwa.

Allah Subhanahu wa Ta’ala berfirman(yang artinya): “Hai anak Adam! Sesungguhnya Kami telah menurunkan kepadamu pakaian untuk menutupi auratmu dan pakaian indah untuk perhiasan. Dan pakaian taqwa itulah yang paling baik.” (Q.S. Al-A’raaf: 26)

2. wanita yang berhijab itu tidak akan di ganggu / suci

“Hai Nabi! Katakanlah kepada istri-istrimu, anak-anak perempuanmu dan istri-istri orang mu’min: “Hendaklah mereka mengulurkan jilbabnya ke seluruh tubuh mereka. Yang demikian itu supaya mereka lebih mudah untuk dikenal, karena itu mereka tidak diganggu.” (Q.S. Al-Ahzab: 59)

Apabila kamu meminta suatu (keperluan) kepada mereka (istri-istri Nabi), maka mintalah dari belakang tabir. Cara yang demikian itu lebih suci bagi hatimu dan hati mereka.” (Q.S. Al-Ahzab: 53)

3. wanita berhijab itu hanya akan di datangi oleh lelaki yang soleh

“Perempuan – perempuan yang keji untuk lelaki – lelaki yang keji dan lelaki – lelaki yang keji untu perempuan -perempuan keji (pula), sedangkan perempuan – perempuan baik untuk lelaki – lelaki yang baik dan lelaki – lelaki yang baik untuk perempuan – perempuan yang baik pula, mereka itu bersih dari apa yang dituduhkan orang. mereka memperoleh ampunan dan rezeki yang mulai (syurga)”.Q.s.An-nur:26

lantas apa balasan bagi wanita yang tidak mau di muliakan alias tidak mau berhijab?

1. wanita yang enggan menutup aurat tidak akan masuk syurga.

Rasulullah s.a.w. bersabda dalam hadis yang diriwayatkan oleh Abu Hurairah, yang bermaksud: “Ada dua golongan dari ahli neraka yang belum pernah saya lihat keduanya itu:

a.Kaum yang membawa cambuk seperti ekor sapi yang mereka pakai buat memukul orang (penguasa yang kejam).

b.Perempuan-perempuan yang berpakaian tetapi telanjang, yang cenderung kepada perbuatan maksiat dan mencenderungkan orang lain kepada perbuatan maksiat, rambutnya sebesar punuk unta. Mereka ini tidak akan boleh masuk syurga, serta tidak dapat akan mencium bau syurga, padahal bau syurga itu tercium sejauh perjalanan demikian dan demikian. (Riwayat Muslim)

2. wanita yang tidak menutup aurat sholatnya tidak di terima

“tidak diterima sholat wanita dewasa kecuali yang memakai khimar (jilbab).” (HR. Ahmad, Abu Daud, Tirmidzi, bn Majah)

3. wanita yang tidak menutup aurat ialah wanita yang bodoh / jahiliyah

“Dan hendaklah kamu tetap di rumahmu dan janganlah kamu berhias dan bertingkah laku seperti orang-orang jahiliyah.” (Q.S. Al-Ahzab: 33)

Sayidina Ali ra menceritakan suatu ketika melihat Rasulullah menangis manakala ia datang bersama Fatimah. Lalu keduanya bertanya mengapa Rasul menangis.

Beliau menjawab,
“Pada malam aku diisra’kan, aku melihat perempuan-perempuan yang sedang disiksa dengan berbagai siksaan. Itulah sebabnya mengapa aku menangis. Karena, menyaksikan mereka yang sangat berat dan mengerikan siksanya.”

Putri Rasulullah kemudian menanyakan apa yang dilihat ayahandanya.
“Aku lihat ada perempuan digantung rambutnya, otaknya mendidih. Aku lihat perempuan digantung lidahnya, tangannya diikat ke belakang dan timah cair dituangkan ke dalam tengkoraknya.

“Aku lihat perempuan tergantung kedua kakinya dengan terikat tangannya sampai ke ubun-ubunnya, diulurkan ular dan kalajengking.

“Dan aku lihat perempuan yang memakan badannya sendiri, di bawahnya dinyalakan api neraka. Serta aku lihat perempuan yang bermuka hitam, memakan tali perutnya sendiri.

“Aku lihat perempuan yang telinganya pekak dan matanya buta, dimasukkan ke dalam peti yang dibuat dari api neraka, otaknya keluar dari lubang hidung, badannya berbau busuk karena penyakit sopak dan kusta.

“Aku lihat perempuan yang badannya seperti himar, beribu-ribu kesengsaraan dihadapinya. Aku lihat perempuan yang rupanya seperti anjing, sedangkan api masuk melalui mulut dan keluar dari duburnya sementara malaikat memukulnya dengan pentung dari api neraka,” kata Nabi s.a.w.

Fatimah Az-Zahra kemudian menanyakan mengapa mereka disiksa seperti itu?

Rasulullah S.A.W menjawab,
“Wahai putriku, adapun mereka yang tergantung rambutnya hingga otaknya mendidih adalah wanita yang tidak menutup rambutnya sehingga terlihat oleh laki-laki yang bukan muhrimnya.

Perempuan yang digantung susunya adalah isteri yang ‘mengotori’ tempat tidurnya.
Perempuan yang tergantung kedua kakinya ialah perempuan yang tidak taat kepada suaminya, ia keluar rumah tanpa izin suaminya, dan perempuan yang tidak mau mandi suci dari haid dan nifas.
Perempuan yang memakan badannya sendiri ialah karena ia berhias untuk lelaki yang bukan muhrimnya dan suka mengumpat orang lain.
Perempuan yang memotong badannya sendiri dengan gunting api neraka karena ia memperkenalkan dirinya kepada orang yang kepada orang lain bersolek dan berhias supaya kecantikannya dilihat laki-laki yang bukan muhrimnya.
Perempuan yang diikat kedua kaki dan tangannya ke atas ubun-ubunnya diulurkan ular dan kalajengking padanya karena ia bisa solat tapi tidak mengamalkannya dan tidak mau mandi junub.
Perempuan yang kepalanya seperti **** dan badannya seperti himar ialah tukang umpat dan pendusta.
Perempuan yang menyerupai anjing ialah perempuan yang suka memfitnah dan membenci suami

Mendegar hal itu, Sayidina Ali dan Fatimah Az-Zahra pun turut menangis.

nah, masih mau membuka aurat? fikirkan matang – matang ya cantik..
semoga azab ini tidak kita rasakan , amin. makanya ayok kita tutup aurat kita!
semoga bermanfaat.
Wallahu’alam bisshowab.
salam dakwah!

jika anda buka dengan mobile video tidak dapat berfungsi untuk melihat video penuh sila klik link disini —->> VIDEO PAK CIK TAK TAHAN <<—–

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *