Home / kisah rumah tangga / Tergamak bersetubuh dengan tunang sepupu – kisah wanita ini patut dikecam!

Tergamak bersetubuh dengan tunang sepupu – kisah wanita ini patut dikecam!

Tergamak bersetubuh dengan tunang sepupu - kisah wanita ini patut dikecam!
Tergamak bersetubuh dengan tunang sepupu – kisah wanita ini patut dikecam!

Tergamak bersetubuh dengan tunang sepupu – kisah wanita ini patut dikecam! | Salam min..hide yer..ak baru je kawen 3bulan..ak kawen pun sbab dh mngandung ank dia,kawen pulak dgn tunang sepupu ak sndri,spatutnye sepupu ak tu kawen lgi 3minggu dri tarikh ak kawen dgn tunang dia tu…

yg ak bengang tu masa ak akad nikah boleh dia buat kecoh ambk blik hntaran yg dia beli tu mentang laa kaya barang dia beli suke hati mak bapak dia je rampas2..

siap malukan ak lgi gelang mas kawen dia..siap cakap kat ak ambk sebagai hadiah sebab dh rampas tunang dia,hello ak xrampas hak org okay ak dgn laki ak a.k.tunang ko tu suke same suke..

dan yg paling ak bengang skrg ni rumah dia yg laki ak duduk sblm kawen dlu xpayah bayar sewe skrg dia mntk RM350 sblan giler betol..dlu bkan main lgi ambk laki ak jdi PA dia siap bg gune kete mywi dia lg..

skrg dh jdi runner n tukang pos brg bg moto buruk je kete gune bile kat office dia…gaji dari RM3k dh RM1500 je..mne xbengang 1k nk mkn ape..

mental betol betine tu.laki ak pon satu sruh bhenti keje xnk,betina tu pon knpa xbuang je laki ak ni..dh la tk abis2 dgn kate yg laki ak dlu anjing kurap yg dia kutip,baru kenal dunia,ade rupe terus lupe diri..

dh tau anjing kurap ko kutip bg bersih tu knpa..mentang cantik,kaya belagak nk mampus,betina kejam nk mati..happy la ko bt org lain mnderita..-krt

antara komen dan pandangan netizen
Lebih baik bersihkan anjing kurap, bagi anjing kurap mkn daripada terlanjur dgn tunang sepupu sendiri…hidup ini roda, hari ni kita diatas, esok2 kita dibwh…kejap je dik…menderita sbb sendiri cari pasal, jd bela la baik2 dik…laki pun ko nk berebut dik, dia laki yg baik ke klu dah jd tunang org, tp terlanjur dgn sepupu tunangnya?ambik dan hadap je la dik, pasni jgn ngadu kt krt yg laki adik tu terlanjur dgn pompuan lain lagi…Firdaus Shakirin

Cik puan sila pergi naik bngunan tinggi2 lps tu terjun…suka sama suka konon….dah tahu milik org yg ko pg mnggatal lg tu knpa…spesis mcm ko ni patut dihapuskn awal2..so,sila la..terjun la dr bngunan yg tinggi..semoga brhasil..Marina Jinuin

Hahaaa..

Helloooo.. dasar betina xsedo diri..
Sape yg kejam sbnr nye??
Ko ke dia??? Dia kaye ke hape.. yg ko nk bengang2 dh knp?? Padan laaa muke ko..
Jilat laaaa hanjing kurap smpai puas.. dulu ko nk kt hnjibg kurap tu sbb nmpk mewah kn?? Skrng hnjing kurap dh xde ap.. ko jilat laaaaaa..Kutu Aten

Aku harap ko baca ni!ko yg betina!ko yg sundal!ko yg rampas tunang sepupu ko sendiri!ko yg gatal!choiii!!!kalau ko xgoda sepupu tunang ko,ko betelanjang depan dia,ko xkan mengandung!choiii!haram jadah punya betina!better ko terjun bangunan la wei!padan muka ko sepupu ko trunkan gaji laki ko,bgi motor buruk je kat laki ko!ko jaga2 betina,knapa laki ko xnk bhenti dari tmpat kerja dia,hahahah ha ko jaga2 nnti dia balik dkat sepupu ko nnti meroyan ko nnti hahahahahah padan muka ko!kami semua persatuan bawang sedia kecam ko!hahahahah harap2 ko stress baca komen2 kitaorg hahahahaah
Padan muka! Moko Tadzmahal

dari kau crita laa, kau n laki kau sepadan laaaa…. laki kau dulu spupu kau kutip dari anjing kurap jdi laaa anjing belaan, rumah free, gaji mahal, kerta orng bagi, tapi laki ko lupa diri, dah senng2 sikit terus lupa budi yg sepupu kau bagi, pahtu kau plak g sondol, memang kena laa pepatah orng melyu cakap, babi n anjing kurap berpisah tiada… memng laa dia ambil semua brng2 kawin dia, duit dia, entah2 laki tu tak kuar sesen pun utk mjlis kawin, kau bajet sepupu kau sponsor majlis kawin kau keee… hahahahaahhahaahhaaa pi mam laaaa AiDa AdLi

Padan lah muka kau..hadaplah susah senang sama2..nak bising pasal ape..hello org tue bertunang dulu kot..kau yg caras okey..sanggup serah diri sampai mengandung..lepas tue belagak alim mcm kau teraniaya…
Pasal hantaran..tue hantaran dia..kau nak keluar lah duit..semua nak free..mental punya perempuan Juliza Fadzil

ko ngan suami ko sesuai. penzina. sbb tu kawen.. bagus bekas tunang suami ko tu @ sepupu ko tak jodoh ngan suami ko yg tak sedar diri. da la miskin. hantaran n umah pun org sediakan. kete pun sama. pastu berzina plak ngan ko..nauzibillahi minzalik. minta2 jauh la kami semua dari org mcm ko n suami ko tu.plus. cite ko ni sama mcm 7 hari mencintaiku yg watak faye khusairi tu. dahlah takde maruah, jahat mulut n busuk hati plak tu.
hish..pagi2 ak meroyan sbb ko.. Suria Hairi

gamak hati awk kan rmpas tunang sepupu sndri? dr ahli keluarga awk sndri? even suka sma suka pun, tp lelaki tu dh jd tunang kpd sepupu awk..hormat la hubungan dorg..

sepupu awk frust lah tu sbb tu dia buat semua tu.. sbb dlu dia jmpa lelaki tu dr nothing then dia tlg lelaki tu bg jd something.. then awk plak nk cuci kaki je masuk dlm hubungan org..nk senang kerja awk n xpyh pkir apa²..sdgkn sepupu awk yg brtungkus lumus tlg lelaki tu..lg pun smua yg spupu awk buat tu mmg hak dia.. awk xblh nk ckp apa.. jd , hadap je laa..jgn nk cuci kak sgt.. hadap susah bersama dgn suami ksygn awk.. sy doakan moga bila awk dan suami senang lenang nnt xde prmpuan lain yg cuba men”cuci” kaki mcm mna awk buat dlu..Puteri Ainul Mardhiah

 

 

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *