Home / pelik / ( Video ) Menyamar sebagai patung seks lihat apa yang berlaku pada perempuan ini!

( Video ) Menyamar sebagai patung seks lihat apa yang berlaku pada perempuan ini!

( Video ) Menyamar sebagai patung seks lihat apa yang berlaku pada perempuan ini!
( Video ) Menyamar sebagai patung seks lihat apa yang berlaku pada perempuan ini!

( Video ) Menyamar sebagai patung seks lihat apa yang berlaku pada perempuan ini! | Sesiapa yang berlaku curang pasti akan berusaha untuk melakukan apa sahaja supaya kecurangannya tidak diketahui.

Walau bagaimanapun, belum pernah ada kes sebelum ini yang berpura-pura menjadi anak patung seks. Helah ini dikira yang paling tidak masuk akal dan bodoh bagi menutup perbuatan curang.

Dalam sebuah video yang menjadi tular di internet baru-baru ini, seorang wanita menyerbu masuk ke dalam bilik di mana teman lelakinya dalam keadaan separuh bogel sedang menari bersama dengan wanita lain yang berpakaian seksi.

LelaKi itu terkejut melihat teman wanitanya dan cuba untuk meyakinkannya bahawa gadis di dalam rumah itu sebenarnya bukan wanita sebenar tetapi anak patung seks.

Lelaki itu bukan sahaja berbohong malah memarahi pasangannya kerana menuduh dia curang

Dalam video tersebut, dapat dilihat teman wanitanya sangat marah sehingga berteriak dan mengeluarkan kata-kata makian kepada teman lelakinya dan wanita yang menyamar itu berpura-pura menjadi kaku sebagai patung seks.

Teman wanita menjerit kepada lelaki tersebut sambil bertanyakan apa yang sedang berlaku dan siapakah wanita itu. Mereka berteriak antara sesama dan si lelaki dengan marah memberitahu bahawa wanita itu adalah sebuah patung seks yang mana teman wanitanya sukar untuk mempercayai alasan tersebut.

Wanita itu sama sekali tidak percaya dan mengatakan bahawa patung itu kelihatan bergerak. Namun, lelaki itu dengan tidak berputus asa memberitahu yang dia tidak tahu mengapa patung itu bergerak, patung itu kononnya mempunyai refleks dan memberitahu itu kegemaran peribadinya serta menjelaskan bahawa dia mempunyai resit pembelian patung tersebut.

Ketika dalam pergaduhan, teman wanitanya menolak berkali-kali ‘anak patung seks’ yang berdiri dengan kaku sehinggalah “patung” itu akhirnya mengalah dengan lakonannya dan akhirnya bergegas mengambil baju serta barang-barangnya sambil memarahi teman wanita lelaki tersebut.

Sama ada anda percaya video itu palsu ataupun tidak, anda tidak boleh menafikannya bahawa kejadian ini sangat lucu dan tak masuk akal!

Anak patung seks semakin menjadi topik yang sangat hangat sejak beberapa tahun kebelakangan ini dan kini mereka boleh kelihatan seperti sesiapa sahaja malah sebagai rupa selebriti terkenal.

Kononnya terdapat penciptaan anak patung seks yang mirip Justin Bieber dan peminat penyanyi ini melihat terdapat persamaan wajah patung seks lelaki tersebut dengan wajah Justin Bieber.

Anak patung Bieber ini 160cm tinggi (sekitar 5 kaki 2 inci) dan boleh didapati di laman web AliExpress. Web ini ialah tempat menjual anak patung seks lelaki dan perempuan.

Girl Pretends To Be Sex Doll After Being Caught Cheating nintchdbpict000373616182

Pembeli juga dapat memilih saiz zakar anak patung yang diingini dengan harga yang sangat mahal iaitu sebanyak 1400 dolar.

Anak patung seks tersebut diperbuat daripada bahan elastomer termoplastik dan dengan rangka logam penuh.

Ia boleh fleksibel dan mampu melakukan pelbagai aksi seksi yang berbeza.

Girl Pretends To Be Sex Doll After Being Caught Cheating bieber

Memang tidak dinafikan bahawa permintaan patung seks ini sangat laku jika di negara barat, tapi biar betul idea anak patung yang menyerupai Bieber? Bukan semua meminatinya bukan…

Sumber : unilad.co.uk/ gontuni.com

 

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *