Home / sedih / AYAHNYA TELAH MELEMPARKAN BEKAS BERISI ASID SULFIK HINGGA MELECUR HANYA KERANA DIA TAU RAHSIA AYAHNYA

AYAHNYA TELAH MELEMPARKAN BEKAS BERISI ASID SULFIK HINGGA MELECUR HANYA KERANA DIA TAU RAHSIA AYAHNYA

KESIAN! SEBAIK DIA MEMBUKA PINTU RUMAH INGIN MASUK KE DALAM, AYAHNYA TELAH MELEMPARKAN BEKAS BERISI ASID SULFIK HINGGA MELECUR HANYA KERANA DIA TAU RAHSIA AYAHNYA YANG…

Penampilan adalah hal yang sangat penting bagi wanita. Khushboo Devi, wanita India berusia 20 tahun ini, harus mengalami cacat muka secara tragis. Ia disiram dengan cairan asid sulfat, dan yang lebih parahnya lagi, pelakunya bukan orang asing, melainkan ayah kandungnya sendiri!

▼ Sebelum kejadian terjadi, Khushboo Devi sedang tidur siang bersama suami dan anaknya. Mendengar ayahnya, Manik Chandra mengetuk pintu, ia pun segera membukakan pintu. Ayahnya mengambil kesempatan dan langsung menyiramkan asid sulfat ke wajahnya. Dengan penuh kesakitan kerana kulitnya terbakar, ia menjerit hingga cairannya masuk ke mata, dan tidak dapat melihat dengan jelas.

▼ Mendengar jetitan Khusboo Devi, tetangganya langsung datang membantu, namun saat itu ayahnya sudah kabur. Asam sulfat tersebut telah melelehkan bagian wajah dan tangannya, mengakibatkan luka yang serius.

▼ Suami dan anaknya yang sedang tertidur pun ikut terbangun, asid sulfat pun tersiram ke badan, tangan dan wajah mereka. Setengah jam setelah kejadian, polis datang dan langsung membawa mereka ke hospital.

▼ Suami mengipasi badannya yang panas terbakar.

▼Khushboo Devi tidak percaya ayaknya melakukan hal ini padanya, ayahnya berusaha untuk membunuh dia.

▼ Sebelum terluka, mereka adalah keluarga kecil yang bahagia

▼ Ini semua ternyata kerana dia mengetahui bahawa ayahnya melakukan jenayah perdagangan manusia!

▼ Khushboo Devi mengatakan, beberapa tahun ini, ayahnya membeli wanita-wanita cantik dari orang lain, lalu menjualnya kembali dengan harga yang tinggi. Awalnya ayahnya mengira bahawa ia dapat menyimpan rahsia ini baik-baik, namun sekarang ayahnya ingin membunuhnya.

▼ Ibunya juga berpisah dengan ayahnya kerana sering mendapat seksaan. Sejak mereka bercerai tahun 2007, Khushboo Devi lah yang menjaga adik-adiknya. Sebelum bercerai pun, ayahnya telah menikahi 3 perempuan lain, dengan alasan bahawa ibunya tidak bisa masak dan mencuci. Setelah itu ia menjual wanita-wanita ini.

▼ Khushboo Devi mengatakan bahawa sejak kecil ayahnya selalu melakukan tindak kekerasan pada ibunya, hingga gendang telinga ibunya pecah dan tidak dapat mendengar lagi.

▼ Kedua adik perempuannya pun dijual kepada lelaki tua. Untung saja Khusboo Devi tidak ikut dijual. Oleh kerana itu, ibunya memutuskan untuk melaporkan ke polis.

▼ Ayahnya datang dan mengancamnya untuk menarik gugatan tersebut. Namun kerana Khushboo Devi menolak, akhirnya ayahnya melemparkan asid sulfat ke mukanya.

▼ Khushboo Devi mengatakan tidak akan membiarkan ayahnya melarikan diri, ia bertekad untuk membiarkan ayah dihukum, mempertanggung jawabkan segala perbuatannya.

Mari kita beri semangat untuk wanita hebat ini. Jangan lupa share ke teman-teman kalian!

sumber: bomb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *