Home / pelik / hari-hari boleh rasa seperti malam pertama – 15 gambar patung wanita seksi berharga RM4999 buat kaum lelaki mimpi basah!

hari-hari boleh rasa seperti malam pertama – 15 gambar patung wanita seksi berharga RM4999 buat kaum lelaki mimpi basah!

hari-hari boleh rasa seperti malam pertama - 15 gambar patung wanita seksi berharga RM4999 buat kaum lelaki mimpi basah!
hari-hari boleh rasa seperti malam pertama – 15 gambar patung wanita seksi berharga RM4999 buat kaum lelaki mimpi basah!

hari-hari boleh rasa seperti malam pertama – 15 gambar patung wanita seksi berharga RM4999 buat kaum lelaki mimpi basah!| Zaman teknologi hari ini membuatkan manusia lebih kreatif dan inovetif. Semua perkara tak mustahil dilakukan oleh manusia pada zaman kini kecuali nyawa sahaja tidak boleh dibuat.

Sebut sahaja patung seks ia bukanlah perkara yang baru sebaliknya telah lama berada di pasaran dunia.Pelbagai alasan diwujudkan patung ini sebelum kita lihat gambar-gambar patung seksi tersebut ikuti kisah seorang suami yang dilemma melilih patung seks ataupun isterinya

SEORANG lelaki warga emas yang berusia 58 tahun mengakui dia dalam dilema sekiranya diminta memilih antara isterinya yang sudah dikahwini sejak 36 tahun lalu atau patung robot untuk seksnya.

James, 58, dari Atlanta, Georgia, membeli robot yang diberi nama April itu pada harga £2,000 selepas isterinya Tina terpaksa menjaga ibunya yang sedang sakit. James melakukan seks dengan patung berkenaan empat kali seminggu.

Dia juga mendedahkan bahawa Tina merestui hubungannya dengan April dan turut membawa April keluar makan malam. Jelasnya orang ramai jarang menyedari bahawa April adalah robot dan tidak hidup.

“Saya mempunyai perasaan terhadap April dan dia lebih daripada kegunaan seks,” katanya.

Kini James berminat pula dengan robot bernama Harmony yang berharga £8,000. Harmony dijangka berada dalam pasaran pada bulan depan. Ia direka oleh seorang jurutera Matt McMullen dari The Real Doll Company di California.

Dalam pada itu, Tina memberitahu pada mulanya dia berasa sukar untuk menerima keadaan di mana suaminya obses dengan patung seks, namun kini dia mula menerimanya.

“Jika dia benar-benar curang, dia boleh keluar dan mencari orang lain tetapi dia tidak melakukannya, jadi dia bercakap benar dengan saya,” kata Tina. – MYNEWSHUB.CC

Patung seks yang dikenali sekarang sudah memasuki pasaran di Malaysia. Dengan harga RM4999 mereka yang membeli patung ini boleh memuaskan nafsu sepuasnya kerana ia mempunyai payudara, vagina dan mulut seperti wanita original ini antara gambar yang menjadi tular di internet

 

Image may contain: 1 person

Image may contain: 1 person

Image may contain: 1 person, closeup

Image may contain: 1 person, sitting

Image may contain: 1 person, standing

Image may contain: 1 person

 

 

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *