Home / kisah rumah tangga / 2 minggu selepas bersalin saya dah disetubuhi secara paksa – isteri

2 minggu selepas bersalin saya dah disetubuhi secara paksa – isteri

2 minggu selepas bersalin saya sudah disetubuhi oleh suami secara paksa Tapi syukur saya masih kuat dan sihat sampai sekarangHi admin, Tolong hide profile ye..Saya tumpang fb sepupu je.. saya nak share skit sambil nak tengok pendapat macik pacik bawang dalam ni.

Saya tau mungkin ada yang akan kecam saya akan hadap semua ceritanya macam ni… saya umur 24 tahun…. dah 5 tahun kawin… Habis SPM je kawin..,pilihan parents. well, sebab tak nak jadi anak derhaka saya turutkan semua tu. Dan yes, parents happy saya kawin dengan pilihan dorang. menantu pilihan katakan. Rumah tangga kami aman… tapi tak kekal.

tak sampai setahun saya merasai kasih sayang seorang suami. tak sampai setahun saya merasakan nikmat rumah tangga. Di saat saya disahkan hamil anak pertama kami, perangai dia dah berubah. Balik lewat. Selalu lepak sampai pagi. memang berubah 360 darjah. Boleh kira dengan jari berapa kali kami bercakap dalam sebulan. dia sibuk dengan aktiviti dengan kawan2, dengan kerja… Saya dihantar ke kampung parent sampai bersalin.. saya bersalin tanpa dia disisi saya…

Dan kehidupan kami berjalan macam biasa…. Sehingga anak kami 2 tahun.. dipendekkan cerita, saya mengandung anak ke 2.. parents sangat2 happy.. tapi yes, dihantar ke kampung parents sebab saya mngalami alahan yang teruk..sehingga bersalin.. 2minggu selepas bersalin saya dah disetubuhi.. secara paksa.. Tp syukur saya masih kuat dan sihat sampai sekarang….

Tapi….suami berubah lagi…menjadi lebih worst. Dia curang depan mata. hang out dengan ex2 dia dulu. Chat2 sana sini… Bigo live..wechat..tik tok..semua apps tu ada dalam phone dia…Saya cukup makan hati.

Bukan sekali dua saya dapati dia keluar dengan prempuan berlainan..tapi saya tak ada bukti apa yang mereka lakukan, bila cuti dia akan kluar dri pagi sampai pagi..Dia dah start pukul saya…. Saya tak boleh taya dia ke mana.. dengan siapa… Pernah sekali dah 1 pagi dia tak balik lagi.. saya chat tanya di mana dengan siapa…. dia tak reply trus block saya.

bila dia smpai rumah dia marah dan tmpar saya spuas hati dia….setelah itu saya distubuhi dan dia kluar lagi… Gais…ni bukan drama…ni realiti…. saya bertahan dengan keadaan neraka itu selama beberapa lama… sampaila saya berani suarakan hal ni pada parents saya… Dan atas persetujuan dengan parents, saya ambil keputusan untuk keluar dari hidup macam tu. saya terpaksa hantar anak2 ke kampung dan cari kerja….

lebih kurg setengah tahun bekerja dan hidup seperti tiada suami… Saya bekerja dengan gaji Rm2000 Anak2 di bawa tanggungan saya .. Suami sedikit pun tdak peduli… Dia enjoy dengan hdup dia…
and…im sorry to say… waktu ni… hati saya dah mula tawar dengan dia…

Dia dah berkali kali sebut niat dia untuk ceraikan saya… stiap kali itu jugalah saya menangis… tapi tidak kali ini….Sekarang tdak lagi…. Bila dia sebutkan perkataan tu.. saya hanya diam dan tdak lagi rasa apa2… dan secara perlahan saya sda melupakan dia sebagai suami saya..

saya sudah boleh hdup tnpa dia… Saya dah boleh jaga diri.

Dan akhirnya, mungkin ni akan bt korang bencikan saya…. saya berjumpa dengan seseorang yang betul2 membuka hati saya untuk beri peluang diri ni dcintai lagi tapi dia suami orang.. i know u all akan ckp entah apa2…tapi itu terpulang kita ya… Situasi kami sama…. pasangan kami sama2 sudah tdak perlukan kami… Sudah buang kami dr hdup mereka… dan kami mula mengisi kekosongan masing2… yes gais…. Sangat bahagia…. Kami tau ianya salah….tapi kami saling mncintai….Sangat2…. kami biarkan perasaan cinta tumbuh dalam hati kami…. Bersama rqsa bersalah…

jangan kecam dulu gais… kami pun dipenuhi rqsa bersalah, terasa sudh mngambil ksempatan atas masalah rumah tgga masing2… kami akui itu….

Saya sda tidak murung dan sedih sejak bersama dia..He do everything to make me happy…Kami sedar hubungan ni tak ke mana…. Tapi kami tetap berharap kami tidak kecewakan siapa2….

adakalanya kami berfikir, “lebih baik betulkan keadaan daripada tambah merosakkan” tapi .. membina itu susah.. tapi sejuta kali susahnya membina yang sudah hancur…
perasaan yang salah ini semakin hari semakin dalam..

Hubungan ini kekal rahsia antara kami berdua…. bahagia yang dicari cari ternyata datang di masa yang tdak tepat…. masing2 sudah dmiliki… sangat salah…. Tapi Hati…….. hati terlalu lemah utk melepaskan…. sehinggakan saya diceraikan pun saya tdak mnitiskan sebutirpun airmata….. Saya merasa bebas…..langsung tdak merasa sedih….hak penjagaan anak2 d bawah saya.

Dan satu lagi berita gembira yang kejam, dia pun sudah sah bercerai dengan isteri dia…. Tapi… semua masalah ruma tangga kami terjadi sebelum kami berjumpa.. bukan dia punca khancuran ini…. kami ingatkan cinta kami sudah boleh bsatu…. Tapi saya lupa… Dia siapa dan saya siapa…. Dia keturunan orang berada… sementara saya… Bukan.

Satu lg tembok yang sukar dihancurkan antara kami… ibu. ibu dia tdak berkenan dengan orang yang tiada educated sperti saya. tidak setaraf dengan mereka… dan saya tidak mencuba untuk fight for the love….Saya undur diri…. Dan perasaan kami masih sperti itu… mnjadi kuat hari demi hari…tapi tidak boleh bsatu….

Kami terima semua ini sebagai karma atas apa yang kami lakukan selama ini… mungkin memang ditakdirkan untuk hidup sendiri…. Mencintai orang yang tak kan mnjadi milik kita… Kami terima semua itu dengan redha. kalaupun 1 dunia tahu tentang hubungan kami semua menentang..

video sekadar hiasan

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!