Home / islam / 2 lelaki yang dipercayai dari warga negara China kencing di tempat mengambil wudu’ di stesyen MRT Phileo Damansara

2 lelaki yang dipercayai dari warga negara China kencing di tempat mengambil wudu’ di stesyen MRT Phileo Damansara

 

2 lelaki yang dipercayai dari warga negara China kencing di tempat mengambil wudu’ di stesyen MRT Phileo Damansara…

orang sudah tegur tapi masih degil…

terpaksa panggil polis bantuan bagi membantu dan sudah dimaklumkan kepada pihak MRT…

Credit : MshahOmar

respon fb

Syed Faizal Al-hadi Faizal Ini kurang ajar punya orang la ni…..
Badan berwajib,sila ambil tindakan…..
Jgn sampai org kencing atas kita punya kepala….
Sila ambil PERHATIAN……

Mdm Arbee Bach Tak tau la u olls pernah terserempak ke tidak..kat lego land..tourist diaorng ..satu rombongan lelaki dan perempuan ..masuk bilik air ..berbogel tanpa seurat benang..apa yg authority buat tak tau lah..bagi kat rakyat jer lah..hukum pancung jer..masuk negara org buat kurang ajar..haish geram aku

Amirnizam Arif Terajang je dari belakang..

 Aris Sales Property Belasah ajer lah klumdah mcm ni..

Mohd Noor Rashid Hati hati takut geng jho low. Bermakna geng pm juga

Rose Haizam salam…ambil iktibar …moga hal sebegini tak akan timbul utk kali 2…apa2pun tq Allah

El Alauddin Rumi Kalau kat arab..dah kene tebas kaki2 tu…iyeee

Karl Razlie Yg datang dr mainland mmg teruk perangai…kat europe pun tourist deorang selalu buat hal…kaya tp perangai ulu gila…

Muhammad Hafeez kat surau kan biasa papan tanda ada.. tapi mungkin dorang tak faham le.. tapi bila dah ditegur tu takde alasan tak faham dah

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!