Home / perkahwinan / 10 Petua ini mampu membuatkan suami tahan lebih lama sehingga 45 minit ketika di ranjang!

10 Petua ini mampu membuatkan suami tahan lebih lama sehingga 45 minit ketika di ranjang!

10 Petua ini mampu membuatkan suami tahan lebih lama sehingga 45 minit ketika di ranjang!
10 Petua ini mampu membuatkan suami tahan lebih lama sehingga 45 minit ketika di ranjang!

10 Petua ini mampu membuatkan suami tahan lebih lama sehingga 45 minit ketika di ranjang! | Masalah suami cepat pancut ketika di ranjang adalah perkara yang sering berlaku. Ia merupakan perkara yang patut dipandang serius serta perlu mengatasinya jika sayangkan keluarga yang dibina. ini antara luahan yang dapat kami kongsikan

saya dh berkahwin dalam 6 bulan…kami duduk berjauhan dan berjumpa dalam 3 bulan sekali…..masalah saya ialah sampi sekarang suami saya cpt sgt pancut blum lg saya klimaks dia dh pancut…terlalu cepat…kadang tu macam sekali henjut dia dh kata, “syg, abg nk pancut” huhu nape gitu eh….
jarang saya klimaks bila henjut, sbb slalu nyer mg dia pancut dulu….nape gitu eh…ada tak cara untuk buat dia lambat pancut…tak kira apa posisi pun dia akan pancut dulu sblm saya klimaks..saya ada jugak tegur dia, dia kata dia tak tahan sgt..

kalau dh ada merge aje ye mod.tq – sumber cari Forum

Jadi penulis kongsikan dengan anda petua yang dipetik dari blog maskulin.com.my 10 petua yang sangat berguna yang patut anda amalkan

semoga bermanfaat jangan lupa untuk sebarkan kepada rakan-rakan yang lain

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!